Windows'tan BIOS'a nasıl girilir?

@ugamanyak 24H2 sürümüne geçince mi olmaya başladı? O zaman bir ayar tetikliyor olabilir. DDU ile başka ekran kartı sürücüsü kurmak da denenebilir, ama işe yarayacağını düşünmüyorum. Temiz kurulumla geçilmediyse, yükseltmeyle geçildiyse ve Windows.old falan silinmediyse geri dönmeyi deneyin.

Eğer BIOS'a hiç girilmiyorsa buradaki ISO indirilip setup.exe'yi çalıştırın 23H2 yüklemeyi deneyin.

Yükseltme ile geçtim yükseltmeyi geri çekecem şimdi.
(Bu arada toplu güncelleme falan gelmiş onları yapıp bi denesemmi?)

@ugamanyak no signal yazisi var mi Windows sifre ekranina gelene kadar?

@ugamanyak no signal yazisi var mi Windows sifre ekranina gelene kadar?

Evet var. Normalde güncellemeden önce anakartın markası çıkıyordu oda çıkmıyor artık ASUS yazıyordu normalde. Acaba güncelleme ile BIOS da bir özellik aktif olduda guncellemeyi geri cekince kapanmamış olabilir mi?

@ugamanyak bilmiyorum. Bazen Windows Update'e BIOS guncellemesi gelebiliyor. Bazi BIOS surumlerinde ayar degisebiliyor. Boyle bir olay olmus olabilir mi? Sistem bilgisi kismindan BIOS sürümünü kontrol edin.

@ugamanyak bilmiyorum. Bazen Windows Update'e BIOS guncellemesi gelebiliyor. Bazi BIOS surumlerinde ayar degisebiliyor. Boyle bir olay olmus olabilir mi? Sistem bilgisi kismindan BIOS sürümünü kontrol edin.

Hayır değişme yok 1017 sürümünü kullanıyorum hala.

Denemediyseniz bunu dener misiniz?

BIOS'a girerse fast boot varsa ve aciksa kapatin.

Kod işe yaramadı sadece yeniden başlattı pc yi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…