Windows'tan Linux'a geçmek laptopu hızlandırır mı?

Emirinho52

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Eski bir HP laptopum var. Bu laptopta Windows 10 kullanıyorum. Windows 10'dan Linux'a geçersem laptopum hızlanır mı? Sizce geçmeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlandırır hem de nasıl.
Hocam linux ne anlamda hızlandırıyor avantajlarımı var düşük sistemlerin kasmasını, takılmasını engellemek için? Free dos laptop alcam kararsız kaldım hangisini yüklesem diye.

Linux kurarsan daha iyi olur. 2022 çıkışlı laptopumda bayağı fark ettirdi performans olsun hantallığı yok Linux Mint kurmuştum ilk öncelikle pek tatmin etmedi Xfce sürümü.

Linux'ta Windows'a göre program desteği çok az Windows programlarını bottles ile veya Wine ile yüklemen lazım ve hep GitHub kullanırsın.

Hocam Linux ne anlamda hızlandırıyor avantajlarımı var düşük sistemlerin kasmasını, takılmasını engellemek için? FreeDOS laptop alacağım kararsız kaldım hangisini yüklesem diye.

Kendi konunuzu açın. Eğer oyun oynayacaksan Linux kurma.

Hocam Linux ne anlamda hızlandırıyor avantajlarımı var düşük sistemlerin kasmasını, takılmasını engellemek için? FreeDOS laptop alacağım kararsız kaldım hangisini yüklesem diye.

Yok uygulama gibi düşünme eski veya yeni laptop fark etmez hızlandırıyor Linux'ta telemetri gibi Windows'ta olduğu gibi zımbırtılar yok. Linux'da her şey açık kaynak ve kaynak kullanımı çok az kişilleştirme konusunda Windows'a göre daha fazla kişilleştirebiliyorsun.

Hocam linux ne anlamda hızlandırıyor avantajlarımı var düşük sistemlerin kasmasını, takılmasını engellemek için? Free dos laptop alcam kararsız kaldım hangisini yüklesem diye.
Oyun için alıyorsan Windows kur.

Oyun konusunda destek var ama her oyun açılmıyor. Linux'a verilen ilgi çok az. Bir de insanların alışkanlığı Linux'un önünü açamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…