totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 5 Temmuz 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Laptopa Mac OS X Kurma Rehberi'ni izledim. Laptop modelim Toshiba, özellikleri bu sayfada yer alıyor. Ancak birkaç sorum var: Steam kullanıyorum. Tüm oyunlarımı Windows'ta olduğu gibi oynayabilir miyim? Fark olur mu? Olursa ne gibi farklar olur? 500GB'tan fazla dosyam var. Hackintosh işleminden sonra bu dosyalarımı kaybeder miyim? Hackintosh işleminden sonra lisans almayı düşünüyorum fakat fiyatını bilmiyorum. Ayrıca nasıl ve nereden yapacağım? LoL oynuyorum. Oynarken değişiklik yaşar mıyım? Windows'a göre olumlu ve olumsuz yönlerini öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Laptopa Mac OS X Kurma Rehberi'ni izledim. Laptop modelim Toshiba, özellikleri bu sayfada yer alıyor. Ancak birkaç sorum var: Steam kullanıyorum. Tüm oyunlarımı Windows'ta olduğu gibi oynayabilir miyim? Fark olur mu? Olursa ne gibi farklar olur? 500GB'tan fazla dosyam var. Hackintosh işleminden sonra bu dosyalarımı kaybeder miyim? Hackintosh işleminden sonra lisans almayı düşünüyorum fakat fiyatını bilmiyorum. Ayrıca nasıl ve nereden yapacağım? LoL oynuyorum. Oynarken değişiklik yaşar mıyım? Windows'a göre olumlu ve olumsuz yönlerini öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 6 Temmuz 2017 #2 AMD A8 bir sisteme kuramazsınız maalesef.
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 6 Temmuz 2017 #3 Sebebi nedir hocam?