Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.156 Makaleler 2 Çözümler 12 14 Mayıs 2020 #31 Marjinal olma çabası galiba. Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz ne diyelim.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #32 Yok artık ya. Bir Hackintosh bile yapamıyorum bilgisayarıma. Benim için çöp bu bilgisayar. Kerem00 dedi: Bence heves etmişsin ve bu yüzden MacOS'i daha üstün görüyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben Windows'tan her zaman nefret ediyordum. Linux kuramıyorum macOS kuramıyorum.
Yok artık ya. Bir Hackintosh bile yapamıyorum bilgisayarıma. Benim için çöp bu bilgisayar. Kerem00 dedi: Bence heves etmişsin ve bu yüzden MacOS'i daha üstün görüyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben Windows'tan her zaman nefret ediyordum. Linux kuramıyorum macOS kuramıyorum.
Soraklı Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 435 14 Mayıs 2020 #33 Yakında sövmenize gerek kalmayacak WSL2 ile uçacak bu namussuz Win10.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 14 Mayıs 2020 #34 Soraklı dedi: Yakında sövmenize gerek kalmayacak WSL2 ile uçacak bu namussuz Win10. Genişletmek için tıkla... Linux'u ne kadar güzel bulsam da. Windows'u asla bitiremeyecek. (Windows taraftarı da değilim Linux taraftarı da.)
Soraklı dedi: Yakında sövmenize gerek kalmayacak WSL2 ile uçacak bu namussuz Win10. Genişletmek için tıkla... Linux'u ne kadar güzel bulsam da. Windows'u asla bitiremeyecek. (Windows taraftarı da değilim Linux taraftarı da.)
Soraklı Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 435 14 Mayıs 2020 #35 Silinen üye dedi: Linux'u ne kadar güzel bulsam da. Windows'u asla bitiremeyecek. (Windows taraftarı da değilim Linux taraftarı da.) Genişletmek için tıkla... WSL2 zaten Windows'un ürünü lol sanırım yanlış anlaşıldım :d
Silinen üye dedi: Linux'u ne kadar güzel bulsam da. Windows'u asla bitiremeyecek. (Windows taraftarı da değilim Linux taraftarı da.) Genişletmek için tıkla... WSL2 zaten Windows'un ürünü lol sanırım yanlış anlaşıldım :d
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 14 Mayıs 2020 #36 Soraklı dedi: WSL2 zaten Windows'un ürünü lol sanırım yanlış anlaşıldım :d Genişletmek için tıkla... Yok yok, ben yanlış anlamışım. WSL2 sanal makine olmadan, Linux ortamı yaratma uygulaması gibi bir şeydi.
Soraklı dedi: WSL2 zaten Windows'un ürünü lol sanırım yanlış anlaşıldım :d Genişletmek için tıkla... Yok yok, ben yanlış anlamışım. WSL2 sanal makine olmadan, Linux ortamı yaratma uygulaması gibi bir şeydi.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #37 Artık öyle bir noktaya geldi ki babamın iş bilgisayarına gözüm dikildi kaç aydan beri bilgisayarları değiştirelim diyorum.
Artık öyle bir noktaya geldi ki babamın iş bilgisayarına gözüm dikildi kaç aydan beri bilgisayarları değiştirelim diyorum.
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 14 Mayıs 2020 #38 Koishi Komeiji dedi: Yok artık ya. Bir Hackintosh bile yapamıyorum bilgisayarıma. Benim için çöp bu bilgisayar. Ben Windows'tan her zaman nefret ediyordum. Linux kuramıyorum macOS kuramıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows XP'yi seviyorum diyorsun ama Windows'tan nefret ediyorsun. Ne kullaniyorsan bize de onerir misin?
Koishi Komeiji dedi: Yok artık ya. Bir Hackintosh bile yapamıyorum bilgisayarıma. Benim için çöp bu bilgisayar. Ben Windows'tan her zaman nefret ediyordum. Linux kuramıyorum macOS kuramıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows XP'yi seviyorum diyorsun ama Windows'tan nefret ediyorsun. Ne kullaniyorsan bize de onerir misin?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Mayıs 2020 #39 Ben de pek sevmiyorum ama zorunda bırakılıyoruz.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #40 millimeter dedi: Windows XP'yi seviyorum diyorsun ama Windows'tan nefret ediyorsun. Ne kullaniyorsan bize de onerir misin? Genişletmek için tıkla... İşte sorunda bu. Eskiden güzeldi microsoft .Cıvıl cıvıldı. Şimdi benim için bitti. Windows 10'un desteği yarın bitse mutlu olurum.
millimeter dedi: Windows XP'yi seviyorum diyorsun ama Windows'tan nefret ediyorsun. Ne kullaniyorsan bize de onerir misin? Genişletmek için tıkla... İşte sorunda bu. Eskiden güzeldi microsoft .Cıvıl cıvıldı. Şimdi benim için bitti. Windows 10'un desteği yarın bitse mutlu olurum.