Herkese selam arkadaşlar. Bu benim ilk konum, hatalarım olursa mazur görün. Ben üç buçuk ay önce Windows'a CMD'yle bir kaç komut yazıp Windows'u etkinleştirmiştim. Kısacası korsan etkinleştirmiştim videonun linkini isterseniz atacağım. Ben korsan kullandığım için pişmanım. Windows'a girdiğim ürün anahtarını silmek istiyorum dostlar fakat ne yaparsam yapayım silinmiyor anahtar.
-Temiz kurulum yaptım.
-Bilgisayar da dosyaları kaldırdım ve sürücüyü temizledim.
-CMD'de slmgr.vbs /upk,slmgr.vbs /cdns ve buna benzer diğer birçok komut yazıp bilgisayarı yeniden başlattım.
Bunların hepsini yapmama rağmen silinmiyor .Elimden geleni ardıma koymuyorum fakat olmuyor .Ne yapmalıyım ?
Retail key anakarta işlemez. OEM keyler anakarta işler ve sadece o bilgisayarda kullanabilirsin.
Korsan olarak kullanıp temiz kurulum yaptıysan - doğru bir şekilde - silinmiştir.
@ForAnAngeL Arkadaşın dediği gibi girmiş olduğun lisans anahtarı retail key benimde hatırladığım kadarıyla anakart üzerine işlemiyor.
İnternet üzerinden Windows 10 OEM key satın alın. Sonra format atın ve anahtarı girin.
Retail key almak bence daha mantıklı. Yeni PC topladıktan sonra Microsoft hesabımdan eski PC'yi kaldırdım. Ardından yeni PC'de Microsoft oturumumu açtıktan sonra Windows 8 (retail) anahtarımı girdim sorunsuzca.
Komut istemine slmgr -dli yazıp SS paylaşın.
Retail key anakarta işlemez. OEM keyler anakarta işler ve sadece o bilgisayarda kullanabilirsin.
Korsan olarak kullanıp temiz kurulum yaptıysan - doğru bir şekilde - silinmiştir.
Temiz kurulum yaptığım zaman lisans anahtarı girme gibi bir seçenek sunmuyor :/. Bu arada bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben Retail keyler anakarta işliyor sanıyordum yanlış biliyormuşum.
@ForAnAngeL Arkadaşın dediği gibi girmiş olduğun lisans anahtarı retail key benimde hatırladığım kadarıyla anakart üzerine işlemiyor.
İnternet üzerinden Windows 10 OEM key satın alın. Sonra format atın ve anahtarı girin.
Alabilecek bir durumda değilim :/. 10 tl'ye bazı sitelerden bulabilirsiniz demeyin. 500-600 TL olan bir şeyi 10 TL'ye almak çokta mantıklı gelmiyor bana :/.
Retail key almak bence daha mantıklı. Yeni PC topladıktan sonra Microsoft hesabımdan eski PC'yi kaldırdım. Ardından yeni PC'de Microsoft oturumumu açtıktan sonra Windows 8 (retail) anahtarımı girdim sorunsuzca.
Komut istemine slmgr -dli yazıp SS paylaşın.