Windows'tan ürün anahtarını silme

Jenifferrr

Decapat
Herkese selam arkadaşlar. Bu benim ilk konum, hatalarım olursa mazur görün. Ben üç buçuk ay önce Windows'a CMD'yle bir kaç komut yazıp Windows'u etkinleştirmiştim. Kısacası korsan etkinleştirmiştim videonun linkini isterseniz atacağım. Ben korsan kullandığım için pişmanım. Windows'a girdiğim ürün anahtarını silmek istiyorum dostlar fakat ne yaparsam yapayım silinmiyor anahtar.

-Temiz kurulum yaptım.
-Bilgisayar da dosyaları kaldırdım ve sürücüyü temizledim.
-CMD'de slmgr.vbs /upk,slmgr.vbs /cdns ve buna benzer diğer birçok komut yazıp bilgisayarı yeniden başlattım.

Bunların hepsini yapmama rağmen silinmiyor .Elimden geleni ardıma koymuyorum fakat olmuyor .Ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM ise anakarta işliyor silinmez yani, belki OEM'de siliniyordur? kafam karıştı şimdi bende merak ettim

Retail keyler anakarta işliyor diye biliyorum fakat elbet bir yöntem ile siliniyordur. Yoksa benim gibi hata yapan insanlar anakartını çöpe mi atsın ?

Umarım reklam yapmıyorumdur bahsettiğim video şu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Retail key almak bence daha mantıklı. Yeni PC topladıktan sonra Microsoft hesabımdan eski PC'yi kaldırdım. Ardından yeni PC'de Microsoft oturumumu açtıktan sonra Windows 8 (retail) anahtarımı girdim sorunsuzca.
Komut istemine slmgr -dli yazıp SS paylaşın.

Temiz kurulum yaptığım zaman lisans anahtarı girme gibi bir seçenek sunmuyor :/. Bu arada bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben Retail keyler anakarta işliyor sanıyordum yanlış biliyormuşum.
Alabilecek bir durumda değilim :/. 10 tl'ye bazı sitelerden bulabilirsiniz demeyin. 500-600 TL olan bir şeyi 10 TL'ye almak çokta mantıklı gelmiyor bana :/.
Anahtarımı peki nasıl silebilirim @ForAnAngeL yardımcı olursan beni çok sevindirirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…