Windows'tan ürün anahtarını silme

Jenifferrr

Decapat
Herkese selam arkadaşlar. Bu benim ilk konum, hatalarım olursa mazur görün. Ben üç buçuk ay önce Windows'a CMD'yle bir kaç komut yazıp Windows'u etkinleştirmiştim. Kısacası korsan etkinleştirmiştim videonun linkini isterseniz atacağım. Ben korsan kullandığım için pişmanım. Windows'a girdiğim ürün anahtarını silmek istiyorum dostlar fakat ne yaparsam yapayım silinmiyor anahtar.

-Temiz kurulum yaptım.
-Bilgisayar da dosyaları kaldırdım ve sürücüyü temizledim.
-CMD'de slmgr.vbs /upk,slmgr.vbs /cdns ve buna benzer diğer birçok komut yazıp bilgisayarı yeniden başlattım.

Bunların hepsini yapmama rağmen silinmiyor .Elimden geleni ardıma koymuyorum fakat olmuyor .Ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzadaki sistem üzerinde İnternet üzerinden alınma OEM lisans mevcut.
Siz marka laptop veya masaüstü aldığınız zaman 700 TL civarı olan lisanslardan mı sanıyorsunuz. Eğer öyle sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Bilgisayar üreten ve satan firmalar toplu olarak OEM lisans alır ve ürünlerine uygular.
Kullandıkları lisans anakart üzerine işler ve ömür boyu kullanıma açık olur. Anakart değişmediği sürece lisans üzerinde sıkıntı olmaz.

İnternet üzerinde OEM lisans satan satıcılar toplu olarak alıyorlar. Sonra İnternet üzerinden kişilere satıyorlar.

Bilgilendirme için teşekkür ederim fakat kararım değişmeyecek :/. İsteğim sadece Windows'a girdiğim lisans anahtarını silmek. Cevaplarınızı bekliyorum.

O lisansı kaldırınca ne yapmayı düşünüyorsun.
Sonuçta bir lisans girilmesi şart. Ya kutulu olarak bir Windows ürünü alacaksınız. Yada OEM bir lisans.
Kutu paket ile satılan lisansların kutu içeriklerini araştırın.
Kutu, CD, lisans anahtarının kayıtlı olduğu bir kılavuz içeriyor genel olarak hatırladığım kadarıyla.
Bu içerik için gidip yüksek para vermek isterseniz siz bilirsiniz.

Etkinleştirmeden kullanacağım. Böylece korsan Windows kullanmamış olacağım. Benim bu Windows lisans anahtarını silmem lazım.

Galiba illegal bir KMS sunucusuna bağlandığın için Windows'un gerçekten orijinalmiş gibi gözüküyor(yazdığın slmgr /skms kms.msguides.com komutu sayesinde). Sorunu çözmek için Windows'un kendi KMS sunucusuna bağlanmak gerekiyor büyük ihtimalle. Ama ben o sunucuyu bulamadım . Umarım sorunun çözülür.

Aynen,bak ürün anahtarını CMD'ye komut yazarak siliyorum. Siliniyor fakat 1-2 saatliğine sonra tekrar otomatik etkinleştiriliyor ve ayarlardan etkinleştirmeye gelince sorun gider seçeneğine tıklayınca tekrar Windows aktifleşiyor. Umarım sorunum çözülür.

Microsoft belli bir süreliğine geçiş için geçenlerin Windows yapısı aktif olsun diye yayınlanan lisanslar ise otomatik olarak tekrar aktif eder.
HDD üzerine kayıt ediliyor hatırladığım kadarıyla bu lisans.
Bahsettiğim bu lisans ise şuan sizde aktif olan tamamen kaldırmanız mümkün olmayabilir.
Size tavsiyem çekinmeden internet üzerinden güvenilir bir satıcı ile OEM lisans alın. Sonra satın aldığınız lisans anahtarını aktif edince eski lisans gidecektir.

Bilgilendirdiğin için sağ ol fakat alabilecek durumda değilim. Retail key,anakarta işlemiyormuş. Bi yol ile elbet tamamen siliniyordur bu anahtar fakat o yolu biz bilmiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…