Windows'u açar açmaz 3 dosya gezgini aşırı yüksek işlemci kullanıyor

TheDifferent

Decapat
Arkadaşlar Windows'u başlattığım anda 3 tane dosya gezgini açılıyor kapatıyorum bilgisayarda ufak bir yavaşlama başlıyor görev yöneticisine giriyorum böyle %71 %87 %60'larda dolaşan bir dosya gezgini var. Kafayı yiyeceğim artık her Windows açtığımda 3 dosya gezgini açılıyor böyle. Discord'a basıyorum 20 saniye bekletiyor Google açıyorum 10 saniye bekletiyor çok yavaş yükleniyor ve her sistem açışımda dosya gezgini 3 tane açılıyor ve %81 %71 civarı işlemci kullanımı oluyor. Yardım edebilecek yok mu ya bu sorunu nasıl çözeceğim?

Dosya Ekleri

• ssss.PNG
    ssss.PNG
    25,2 KB · Görüntüleme: 97
  • ww.PNG
    ww.PNG
    1,9 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky ve Malwarebytes ile virüs taraması yapar mısın bu arada crackli oyun kullandın mı? Geçen birine indir dedim antivirüsün bile cracklisini indirmiş aman öyle hatalara düşmeyin :D

Metin2'de oto kasma hilesi ararken bana da böyle birşey olmuştu, bu işlerle ilgilenen bilgili bir arkadaşa sormuştum bilgisayarından madencilik yapıyorlar demişti.
İnterneti kapatıp dener misin, aynısı olacak mı, internet kapalıyken yeniden başlat.

Virüs olduğunu düşünüyorum. Korsan bir program veya oyun indirdiniz mi?

Hayır kesinlikle torrent veya korsan oyun indirmedim ESET antivirüs var ve Key'ini bulup süresini uzatmıştım tespit eder bence sistemide tarattım fakat virüs yok diyor.
Önerebileceğiniz Windows Defender dışında bir ücretsiz antivirüs var mı?

ESET antivirüs var.
Metin 2'de oto kasma hilesi ararken bana da böyle bir şey olmuştu, bu işlerle ilgilenen bilgili bir arkadaşa sormuştum bilgisayarından madencilik yapıyorlar demişti.
İnterneti kapatıp dener misin, aynısı olacak mı, internet kapalıyken yeniden başlat.

Denedim hala aynı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı