A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 25 Temmuz 2022 #1 Bilgisayarımda Windows hello vardı, kaldırdım. Şimdi de Microsoft hesabı parolası istiyor. Bu durumu nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Bilgisayarımda Windows hello vardı, kaldırdım. Şimdi de Microsoft hesabı parolası istiyor. Bu durumu nasıl çözeceğim?
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 25 Temmuz 2022 #11 Veli1026 dedi: Tike bastığınızda sizden mevcut girdiğiniz şifreyi girmenizi istiyordu. Onu girip kapatınca düzelmesi gerekirdi. Pin kodunu değil. Microsoft hesabı şifrenizi girmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Evet şifremide yazdım halen olmadı. Artı 0 Eksi
Veli1026 dedi: Tike bastığınızda sizden mevcut girdiğiniz şifreyi girmenizi istiyordu. Onu girip kapatınca düzelmesi gerekirdi. Pin kodunu değil. Microsoft hesabı şifrenizi girmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Evet şifremide yazdım halen olmadı.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #12 Ablaci dedi: Evet şifremide yazdım halen olmadı. Genişletmek için tıkla... Bunun olmaması gerekiyordu. Diğer çözümü zaten yukarıda verdiler. Artı 0 Eksi
Ablaci dedi: Evet şifremide yazdım halen olmadı. Genişletmek için tıkla... Bunun olmaması gerekiyordu. Diğer çözümü zaten yukarıda verdiler.