Egeeymen Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Ben Windows'u SSD'ye aktarmak istiyorum ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alarak yapıyorum fakat "run this Backup now seçeneği" kısmında Macrium Reflect kendiliğinden kapanıyor ne yapabilirim?
Ben Windows'u SSD'ye aktarmak istiyorum ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alarak yapıyorum fakat "run this Backup now seçeneği" kısmında Macrium Reflect kendiliğinden kapanıyor ne yapabilirim?
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 23 Ocak 2025 #2 Egeeymen dedi: Ben Windows'u SSD'ye aktarmak istiyorum ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alarak yapıyorum fakat "run this Backup now seçeneği" kısmında Macrium Reflect kendiliğinden kapanıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows'u açıp içinden SSD klonlama uygulaması yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ben öyle yaptım.
Egeeymen dedi: Ben Windows'u SSD'ye aktarmak istiyorum ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alarak yapıyorum fakat "run this Backup now seçeneği" kısmında Macrium Reflect kendiliğinden kapanıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows'u açıp içinden SSD klonlama uygulaması yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ben öyle yaptım.
Egeeymen Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 efegerger dedi: Windows'u açıp içinden SSD klonlama uygulaması yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... EaseUS CleanGenius bir arkadaşım bu uygulamayı önerdi bu uygulamayla deneyeceğim.
efegerger dedi: Windows'u açıp içinden SSD klonlama uygulaması yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... EaseUS CleanGenius bir arkadaşım bu uygulamayı önerdi bu uygulamayla deneyeceğim.