Windows'u CD'siz sıfırlamak

Mert Başaran

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 8.1 işletim sistemine sahibim fakat bilgisayarım çok aşırı yavaş çok fazla gereksiz uygulamalar falan var Windows 8 'i ilk yüklediğim gibi tertemiz hızlı ve düzenli bir bilgisayar istiyorum fakat ayarlardan sıfırla dediğimde format atarken kullandığım CD'den istiyor bendede o CD yok.

Herhangi bir programla falan bilgisayarımı CD'siz sıfırlamak mümkünmü ?

Arkadaşlar Windows 8.1 işletim sistemine sahibim fakat bilgisayarım çok aşırı yavaş çok fazla gereksiz uygulamalar falan var Windows 8 'i ilk yüklediğim gibi tertemiz hızlı ve düzenli bir bilgisayar istiyorum fakat ayarlardan sıfırla dediğimde format atarken kullandığım CD'den istiyor bendede o CD yok.

Herhangi bir programla falan bilgisayarımı CD'siz sıfırlamak mümkünmü ?
Biraz geç bir yıldan cevap veriyorum ama Microsoft'un sitesinden ISO yükleyebilirsiniz. Sonra isoyu bağlayıp setupa basıp her şeyi kaldır derseniz temiz kurulum yaparsınız.

Biraz geç bir yıldan cevap veriyorum ama Microsoft'un sitesinden ISO yükleyebilirsiniz. Sonra ISO'yu bağlayıp setupa basıp her şeyi kaldır derseniz temiz kurulum yaparsınız.

Biraz geç yıl mı?
Hocam konu açılalı 8 yıl olmuş. 8 yıllık konuyu hortlattın. :D
Konu sahibi en son 3 Ağustos 2016'da girmiş sosyale.

Adam en son 6 yıl önce aktifmiş bu sorunu çözüp evlenmiş çocuk sahibi olmuştur kusura bakmayın ama erken atmışsınız bir 10 sene bekleyip çocukları görebilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı