A Ali Ökten Hectopat Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 80 3 Ocak 2014 #1 Merhaba iyi akşamlar. Windows'u edinin hatası alıyorum. Değişik aktivitörleri denedim ama sonuç aynı bi çözüm önerirmisiniz.
Merhaba iyi akşamlar. Windows'u edinin hatası alıyorum. Değişik aktivitörleri denedim ama sonuç aynı bi çözüm önerirmisiniz.
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 4 Ocak 2014 #2 Windows 8.1 mi ?
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2014 #3 Orijinal alın o zaman. Ya da KMSpico ile illegal etkinleştirme yapın fakat biz forum olarak illegal konulara destek vermemekle birlikte emeğe değer veriyoruz. İsmini size verdim zaten, arayıp bulmak size kalmış. İyi forumlar.
Orijinal alın o zaman. Ya da KMSpico ile illegal etkinleştirme yapın fakat biz forum olarak illegal konulara destek vermemekle birlikte emeğe değer veriyoruz. İsmini size verdim zaten, arayıp bulmak size kalmış. İyi forumlar.