Windows'u etkinleştir ne demek?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Herkese merhaba hayatımda ilk defa format attım ve formatı attıktan sonra Windows görünümünü özelleştirmek istedim. Fakat bana Windows'u etkinleştirmelisin dedi bunu nasıl kapatacağım? Eskiden olmuyordu.

Dosya Ekleri

• resim_2021-07-17_172026.png
    resim_2021-07-17_172026.png
    146,6 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Aldıgınız bilgisayarda lisansli Windows yok, daha once yukleyen korsan yüklemis. Parasini verip satın alacaginiz anahtar numaralarla etkinlestireceksiniz.

Merhaba,

Windows bir ücretli yazılımdır. Kurduktan sonra deneme süresi vermektedir. Bir lisans satın almalısınız.

Lisans anahtarı alıp etkinleştirmeniz gerek.
internette 20 30 tl satılanlardan alsam olur demi bide deneme sürümü kaç gün şuan alamam bir kartım yok

Bilgisayarınız eğer dizüstü ise format sırasında sanırım Windows 10 sürümünü bilgisayarınızda kayıtlı olan keye ait olan sürümden farklı bir sürüme çevirdiniz. Eğer Windows 10 pro kurduysanız bilgisarınız muhtemelen Windows 10 home single language sürüme ait bir keye sahiptir ve bu uyarıyı almışsınızdır. Eğer bilgisayarınız masaüstü ise ve bilgisayarcıya toplattıysanız veya kurdurduysanız daha önce kaçak bir Windows kurulumu yapmıştır ve illegal yollarla etkinleştirmiştir. Bu durumda gerek OEM gerekse orijinal lisans alarak etkinleştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı