Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 22 Ocak 2021 #11 Deniz w dedi: CMD'ye bir komut yazarak Windows'u etkinleştirebilirsiniz onun içinde YouTube'dan videolardan bulabilirsin o kodu. Genişletmek için tıkla... Forumda korsan önermiyoruz.
Deniz w dedi: CMD'ye bir komut yazarak Windows'u etkinleştirebilirsiniz onun içinde YouTube'dan videolardan bulabilirsin o kodu. Genişletmek için tıkla... Forumda korsan önermiyoruz.
Deniz w Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #12 Jotariel dedi: Forumda korsan önermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman herkesten özür diliyorum
Jotariel dedi: Forumda korsan önermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman herkesten özür diliyorum
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #13 Deniz w dedi: CMD'ye bir komut yazarak Windows'u etkinleştirebilirsiniz onun içinde YouTube'dan videolardan bulabilirsin o kodu. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin yüzünüzden bill gates bize çip takacak.
Deniz w dedi: CMD'ye bir komut yazarak Windows'u etkinleştirebilirsiniz onun içinde YouTube'dan videolardan bulabilirsin o kodu. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin yüzünüzden bill gates bize çip takacak.
Memo63 Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #14 Damon Salvatore dedi: İlk aldığınızda Windows'unuz orjinalmiş formatla deneme sürümü kurmuşsunuz. Çözmek için Microsoft'tan yaklaşık 1000 TL'ye Key alman gerek. Tabii OEM Key'lere de bakabilirsin. Siz hala 2017-2018 döneminde kalmışsınız 10 TL'ye kod mu kaldı. Genişletmek için tıkla... Aga OEM baktım ama nereden alabilirim bilmiyorum her yer kazıkçı gibi.
Damon Salvatore dedi: İlk aldığınızda Windows'unuz orjinalmiş formatla deneme sürümü kurmuşsunuz. Çözmek için Microsoft'tan yaklaşık 1000 TL'ye Key alman gerek. Tabii OEM Key'lere de bakabilirsin. Siz hala 2017-2018 döneminde kalmışsınız 10 TL'ye kod mu kaldı. Genişletmek için tıkla... Aga OEM baktım ama nereden alabilirim bilmiyorum her yer kazıkçı gibi.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 22 Ocak 2021 #15 Memo63 dedi: Aga OEM baktım ama nereden alabilirim bilmiyorum her yer kazıkçı gibi. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat. www.saglamlisans.com
Memo63 dedi: Aga OEM baktım ama nereden alabilirim bilmiyorum her yer kazıkçı gibi. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat. www.saglamlisans.com
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #16 İnternetten işlem yapmıyorsan alma kullan öyle.
Memo63 Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #17 Jotariel dedi: Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat. www.saglamlisans.com Genişletmek için tıkla... Bu site güvenli midir? Windows 10 Pro Lisansı Ürün Anahtarı – Bireysel – Lisans BU!
Jotariel dedi: Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat. www.saglamlisans.com Genişletmek için tıkla... Bu site güvenli midir? Windows 10 Pro Lisansı Ürün Anahtarı – Bireysel – Lisans BU!