Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #11 Rolesional dedi: Lisans almak için Google'a yazmalısınız. 19-60 TL arasında satanlar var. Normalde çok daha pahalı ama bu kodlar çalışıyor gördüğüm kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Önerir misin hocam hangisi çalışır kod yani. Rolesional dedi: İşletim sisteminiz hangi Windows? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro
Rolesional dedi: Lisans almak için Google'a yazmalısınız. 19-60 TL arasında satanlar var. Normalde çok daha pahalı ama bu kodlar çalışıyor gördüğüm kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Önerir misin hocam hangisi çalışır kod yani. Rolesional dedi: İşletim sisteminiz hangi Windows? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #12 GovernorF1 dedi: Hayır gerek yok YouTube'a yaz crackle. Genişletmek için tıkla... Crack zararlı olabilir. Ashley888 dedi: Önerir misin hocam hangisi çalışır kod yani. Windows 10 Pro. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro Lisans Anahtarı – Bireysel - Golisans.com bu siteden alabilirsiniz. Gayet güvenilir.
GovernorF1 dedi: Hayır gerek yok YouTube'a yaz crackle. Genişletmek için tıkla... Crack zararlı olabilir. Ashley888 dedi: Önerir misin hocam hangisi çalışır kod yani. Windows 10 Pro. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro Lisans Anahtarı – Bireysel - Golisans.com bu siteden alabilirsiniz. Gayet güvenilir.
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #13 Rolesional dedi: Crack zararlı olabilir. Windows 10 Pro Lisans Anahtarı – Bireysel - Golisans.com bu siteden alabilirsiniz. Gayet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Aldıktan sonra ne yapacağım hocam yani tekrar her sene almam mı lazım?
Rolesional dedi: Crack zararlı olabilir. Windows 10 Pro Lisans Anahtarı – Bireysel - Golisans.com bu siteden alabilirsiniz. Gayet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Aldıktan sonra ne yapacağım hocam yani tekrar her sene almam mı lazım?
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #14 Ashley888 dedi: Aldıktan sonra ne yapacağım hocam yani tekrar her sene almam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Hayır ömür boyu ben almıştım bir defa çalıştı artık almama gerek kalmadı.
Ashley888 dedi: Aldıktan sonra ne yapacağım hocam yani tekrar her sene almam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Hayır ömür boyu ben almıştım bir defa çalıştı artık almama gerek kalmadı.
L lmwe Centipat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #15 Ashley888 dedi: Aldıktan sonra ne yapacağım hocam yani tekrar her sene almam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Hayır tek seferlik almanız yeterli oluyor.
Ashley888 dedi: Aldıktan sonra ne yapacağım hocam yani tekrar her sene almam mı lazım? Genişletmek için tıkla... Hayır tek seferlik almanız yeterli oluyor.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 19 Ocak 2022 #16 Ashley888 dedi: Bugün bilgisayarı açtım sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı var. PC'yi alalı 1 sene oldu ilk kez başıma geldi ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Windows'u cracklemeyin milletin dediğine kanarak, internette satılan Windows sürümünüze uygun lisans anahtarı satın alıp etkinleştirin. Etkinleştirmezseniz Windows arka planı vb. değiştirilmiyor diye biliyorum.
Ashley888 dedi: Bugün bilgisayarı açtım sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı var. PC'yi alalı 1 sene oldu ilk kez başıma geldi ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Windows'u cracklemeyin milletin dediğine kanarak, internette satılan Windows sürümünüze uygun lisans anahtarı satın alıp etkinleştirin. Etkinleştirmezseniz Windows arka planı vb. değiştirilmiyor diye biliyorum.
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #17 Tamamdır teşekkürler.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #18 Ashley888 dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.