v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.007 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Haziran 2024 #1 Regedit ile yapılan yöntemi denedim fakat yazı hala gitmedi, bunun başka bir yolu var mıdır?
Tedy53 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 393 7 Haziran 2024 #2 Windows'u etkinleştirmek. v3rtecc dedi: Regedit ile yapılan yöntemi denedim fakat yazı hala gitmedi, bunun başka bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla...
Windows'u etkinleştirmek. v3rtecc dedi: Regedit ile yapılan yöntemi denedim fakat yazı hala gitmedi, bunun başka bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla...
Ichirox Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 v3rtecc dedi: Regedit ile yapılan yöntemi denedim fakat yazı hala gitmedi, bunun başka bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hiçbir yönteme güvenmeyin hocam ya Windows alın ya da Windows'u etkinleştir yazısı kalsın alışırsınız bir süre sonra.
v3rtecc dedi: Regedit ile yapılan yöntemi denedim fakat yazı hala gitmedi, bunun başka bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hiçbir yönteme güvenmeyin hocam ya Windows alın ya da Windows'u etkinleştir yazısı kalsın alışırsınız bir süre sonra.