Windows'u etkinleştir yazısı kaldırılmalı mı?

Popstexe12

Hectopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarımı aldığımda Windows 10'du. Altta Windows'u etkinleştir yazısı çıkıp beni rahatsız ettiği için YT'den baktım kaldırdım bir şekilde. Ama işlemi yaptıktan sonra araştırayım dedim herkes çok zararlı bir şey sakın yapmayın demiş. Şimdi bilgisayarım Windows 11, yakın süre içerisinde lisansınız dolacak diyor. Yine yazıyı kaldırsam olur mu yoksa kaldırmamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarını OEM almışsın. Yani içine Windows kurulmuyor normalde. Kurmuşlarsada deneme sürümü olacak şekilde kurulmuş. Bu bahsettiğin yazı seni bu konuda uyarıyor. İki yolun var. Birincisi muhtemelen YouTube'dan izlediğiniz buna crack yapma diyoruz ama tavsiye etmiyoruz. Çünkü legal değil. İkinci yol, bir lisans anahtarı satın almak. Bunu yaparsan önce bilgisayara temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

Ben dijital lisans anahtarı satın almıştım Windows 11 için. Sadece key code olarak. 100-150 lira falan olması lazım. Bir sıkıntı yaşamadım.

Bilgisayarını OEM almışsın. Yani içine Windows kurulmuyor normalde. Kurmuşlarsada deneme sürümü olacak şekilde kurulmuş. Bu bahsettiğin yazı seni bu konuda uyarıyor. İki yolun var. Birincisi muhtemelen YouTube'dan izlediğiniz buna crack yapma diyoruz ama tavsiye etmiyoruz. Çünkü legal değil. İkinci yol, bir lisans anahtarı satın almak. Bunu yaparsan önce bilgisayara temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Bunu yapmak bilgisayara zarar veriyor mu çünkü önceden yaptım.

Crack yaptıysanız ihtimali var. Ama ne yaptığınızı bilmediğim için garanti konuşamıyorum.

Konuyu hortlatıyorum ama kaldırmak için yaptığım videoyu buldum bu zarar verir mi bilgisayara tekrar Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor çünkü. Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı