aynurkarabej Zeptopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Şubat 2025 #1 Windows'u etkinleştir yazısı bir anın görüntüsünde takılı kalıyor ve Alt Tab atıp tekrar girmediğim sürece o ana ait görüntü gözüküyor. Girince de tekrardan aynı şeyler oluyor. Bu neden olmuş olabilir? Nasıl düzeltilir?
Windows'u etkinleştir yazısı bir anın görüntüsünde takılı kalıyor ve Alt Tab atıp tekrar girmediğim sürece o ana ait görüntü gözüküyor. Girince de tekrardan aynı şeyler oluyor. Bu neden olmuş olabilir? Nasıl düzeltilir?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 23 Şubat 2025 #2 FIFA'da oluyor sanırım bir tek. Tek sorun bir 50 TL'lik key alıp girmek.
aynurkarabej Zeptopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Şubat 2025 #3 stalist dedi: FIFA'da oluyor sanırım bir tek. Tek sorun bir 50 TL'lik key alıp girmek. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam, EA mi demeye çalıştınız?
stalist dedi: FIFA'da oluyor sanırım bir tek. Tek sorun bir 50 TL'lik key alıp girmek. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam, EA mi demeye çalıştınız?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 23 Şubat 2025 #4 aynurkarabej dedi: Anlamadım hocam, EA mi demeye çalıştınız? Genişletmek için tıkla... EA oyunlarında oluyordur genellikle. Başka oyunlarda da olabilir bilmiyorum. Ucuza keyler satılıyor bende öyle yaptım kullanıyorum.
aynurkarabej dedi: Anlamadım hocam, EA mi demeye çalıştınız? Genişletmek için tıkla... EA oyunlarında oluyordur genellikle. Başka oyunlarda da olabilir bilmiyorum. Ucuza keyler satılıyor bende öyle yaptım kullanıyorum.
aynurkarabej Zeptopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Şubat 2025 #5 stalist dedi: EA oyunlarında oluyordur genellikle. Başka oyunlarda da olabilir bilmiyorum. Ucuza keyler satılıyor bende öyle yaptım kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnızca EA oyunlarında değil, GTA ve Witcher serilerindede (bunları oynadım o yüzden biliyorum) oluyor.
stalist dedi: EA oyunlarında oluyordur genellikle. Başka oyunlarda da olabilir bilmiyorum. Ucuza keyler satılıyor bende öyle yaptım kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnızca EA oyunlarında değil, GTA ve Witcher serilerindede (bunları oynadım o yüzden biliyorum) oluyor.