Windows'u Etkinleştir Yazısından Sonra Performans Düşmesi

Succefy

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO oynarken birden sağ altta Windows'u etkinleştir diye yazı geldi ve oyunda FPS düşüklüğü ve bilgisayarımın genel performansı da düştü. KMSpico ile tekrar yaptım performans düşüklüğü hala devam ediyor, bilgisayarı sıfırladım 2 kere halen devam ediyor. Sizce bu Windows'un son güncellemesin kaynaklı bir şey mi, KMS spico ile alakalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
KMSpico disk kullanımı %100 sorununu çıkarır. Bunun yanı sıra bazı Windows hizmetlerini devre dışı bırakır ve bu da performansı etkiler. Bilgisayarınıza virüs girmesini kolaylaştırır. O yüzden orijinal Windows kullanın. N11’de 10TL’ye keyler bulunuyor. İlk MAK key verseler bile durumu bildirdikten sonra Retail veya OEM veriyorlar.

Peki son windows 10 güncellemesinden sonra oluşan performans düşüklüğü bir tek bende mi var ?

Peki son windows 10 güncellemesinden sonra oluşan performans düşüklüğü bir tek bende mi var ?
Karar verin, PSU taktıntan sonra mı performans düşüşü oldu yoksa güncellemeden sonra mı? PSU taktıntan sonra mı güncellediniz? (Bu arada her halükarda orijinal Windows kullanmalısınız.)

Korsana destek vermiyoruz. Sorununa gelmiş olursak zararlı yazılım kullandığınızdan dolayı performans azalır. O programı bir kere kurduysan kökünden silmek için temiz kurulum yap ve ardından internet üzerinden lisans anahtarı al. Çok ucuza satılıyor zaten. Bedava derken bilgilerinden olma. Öcü gibi anlattım kusura bakma ama bu işler böyle yürüyor. İyi forumlar.

Technopat korsana %100 karşıt bir forum. KMSPico Windows'un performansını bir hayli azaltıyor. Silemezsiniz de Windows'un ana kodlarını değiştiriyor KMSPico.

Technopat korsana %100 karşıt bir forum. KMSpico Windows'un performansını bir hayli azaltıyor. Silemezsiniz de Windows'un ana kodlarını değiştiriyor KMSpico.

Temiz kurulum yapınca KMSpico tamamiyle silinmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…