Extramemes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.099 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2019 #11 konuyu hortlatıyorum ama Asus model anakartın sürücülerini güncellerken yanlışlıkla bir setupa tıkladım ve Windows'u etkinleştir yazısı kayboldu
konuyu hortlatıyorum ama Asus model anakartın sürücülerini güncellerken yanlışlıkla bir setupa tıkladım ve Windows'u etkinleştir yazısı kayboldu
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2019 #12 ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/32&64 Bit TR www.epttavm.com OEM key alabilirsiniz. Normal keylerden farkı lisans anahtarının anakartınızın üzerine işleniyor olması.
ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/32&64 Bit TR www.epttavm.com OEM key alabilirsiniz. Normal keylerden farkı lisans anahtarının anakartınızın üzerine işleniyor olması.
Denizari Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #13 Universal Watermark Disabler aracı ile tek tıkla yazıyı kaldırabilirsiniz. Google da aratarak araca kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Universal Watermark Disabler aracı ile tek tıkla yazıyı kaldırabilirsiniz. Google da aratarak araca kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 7 Eylül 2020 #14 Reber dedi: Denetim masasına gir. Sistem ve guvenlik sekmesine gel. Işlem merkezi gir. Islem merkezi ayarlarını degistir ayarına gir. Kırmızı olan yere Windows etkinlestirme diye görürsün. Tiki kaldir, kaydet ve sonra yeniden baslat bilgisayarı. Eki Görüntüle 263419 Genişletmek için tıkla... Hocam tik kilitli gibi bir şey, tiki kaldıramıyorum.
Reber dedi: Denetim masasına gir. Sistem ve guvenlik sekmesine gel. Işlem merkezi gir. Islem merkezi ayarlarını degistir ayarına gir. Kırmızı olan yere Windows etkinlestirme diye görürsün. Tiki kaldir, kaydet ve sonra yeniden baslat bilgisayarı. Eki Görüntüle 263419 Genişletmek için tıkla... Hocam tik kilitli gibi bir şey, tiki kaldıramıyorum.
mehmet060606 Picopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #15 Rage dedi: Lisans anahtarı satın alacaksın ya da deneme sürümü olarak kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Peki kapanacak mı PC?
Rage dedi: Lisans anahtarı satın alacaksın ya da deneme sürümü olarak kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Peki kapanacak mı PC?
E efeatlantic Femtopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #16 Mertsonmez dedi: Üniversiteli bir tanıdığın varsa bedava etkinleştirebilir. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem hala geçerliyse nasıl oluyor?
Mertsonmez dedi: Üniversiteli bir tanıdığın varsa bedava etkinleştirebilir. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem hala geçerliyse nasıl oluyor?
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 9 Nisan 2021 #17 efeatlantic dedi: Bu yöntem hala geçerliyse nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Windows education sürümünü etkinleştiriyor yani Key'i vardır onda.
efeatlantic dedi: Bu yöntem hala geçerliyse nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Windows education sürümünü etkinleştiriyor yani Key'i vardır onda.
T TeKo Yoctopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #18 merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize kolay gelsin dileklerimi sunuyorum. Yapmanız gerekeni aşağıda sırası ile anlatıyorum. Masa üstüne yeni metin belgesi oluşturun. Yeni Metin Belgesini açınız içerisine aşağıdaki bilgileri kopyalayınız. @Echo off. Taskkill /f /ım explorer.exe explorer.exe exit Dosyayı Activation.bat adında farklı kaydedin. sayfayı kapatın. Farklı kaydettiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklatıp yönetici olarak çalıştır deyiniz. En son olarak bilgisayarınızı yeniden başlatınız. bilgisayarınız açıldığında windows etkinleştirme yazısının kalktığını göreceksiniz.
merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize kolay gelsin dileklerimi sunuyorum. Yapmanız gerekeni aşağıda sırası ile anlatıyorum. Masa üstüne yeni metin belgesi oluşturun. Yeni Metin Belgesini açınız içerisine aşağıdaki bilgileri kopyalayınız. @Echo off. Taskkill /f /ım explorer.exe explorer.exe exit Dosyayı Activation.bat adında farklı kaydedin. sayfayı kapatın. Farklı kaydettiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklatıp yönetici olarak çalıştır deyiniz. En son olarak bilgisayarınızı yeniden başlatınız. bilgisayarınız açıldığında windows etkinleştirme yazısının kalktığını göreceksiniz.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 2 Mayıs 2022 #19 TeKo dedi: Merhaba arkadaşlar, Öncelikle hepinize kolay gelsin dileklerimi sunuyorum. Yapmanız gerekeni aşağıda sırası ile anlatıyorum. Masa üstüne yeni metin belgesi oluşturun. Yeni metin belgesini açınız içerisine aşağıdaki bilgileri kopyalayınız. @Echo off. Taskkill /f /ım explorer.exe explorer.exe Exit. Dosyayı Activation.bat adında farklı kaydedin. Sayfayı kapatın. Farklı kaydettiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklatıp yönetici olarak çalıştır deyiniz. En son olarak bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Bilgisayarınız açıldığında Windows etkinleştirme yazısının kalktığını göreceksiniz. Eki Görüntüle 1375497 Eki Görüntüle 1375533 Eki Görüntüle 1375535 Eki Görüntüle 1375545 Eki Görüntüle 1375546 Genişletmek için tıkla... Üzülerek söylüyorum ki; bu yöntem, yazıyı tamamen kaldırmıyor. Kaç kez denedim ve maalesef sonuç olumsuz. Anlık yazıyı kaldırır ama yazı sonra yine belirir.
TeKo dedi: Merhaba arkadaşlar, Öncelikle hepinize kolay gelsin dileklerimi sunuyorum. Yapmanız gerekeni aşağıda sırası ile anlatıyorum. Masa üstüne yeni metin belgesi oluşturun. Yeni metin belgesini açınız içerisine aşağıdaki bilgileri kopyalayınız. @Echo off. Taskkill /f /ım explorer.exe explorer.exe Exit. Dosyayı Activation.bat adında farklı kaydedin. Sayfayı kapatın. Farklı kaydettiğiniz dosyanın üzerine sağ tıklatıp yönetici olarak çalıştır deyiniz. En son olarak bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Bilgisayarınız açıldığında Windows etkinleştirme yazısının kalktığını göreceksiniz. Eki Görüntüle 1375497 Eki Görüntüle 1375533 Eki Görüntüle 1375535 Eki Görüntüle 1375545 Eki Görüntüle 1375546 Genişletmek için tıkla... Üzülerek söylüyorum ki; bu yöntem, yazıyı tamamen kaldırmıyor. Kaç kez denedim ve maalesef sonuç olumsuz. Anlık yazıyı kaldırır ama yazı sonra yine belirir.