Windows'u Etkinleştirme Sorunu

Saane

Hectopat
Windows 10'u sıfırladıktan bir süre sonra sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı almaya başladım. Ayarlara girince de bu hatayı aldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

CN=Microsoft Windows, O=Microsoft Corporation, L=Redmond, S=Washington, C=US 29.04.2020 22_12_...jpg

CN=Microsoft Windows, O=Microsoft Corporation, L=Redmond, S=Washington, C=US 29.04.2020 22_16_29.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sendeki anahtar Home Single Language lisansı sen ise Pro sürümünü kurmuşsun, temiz kurulum ile Windows 10 Home Single Language kurup anahtarını etkinleştirebilirsin. Anlaşılan yanlış sürümü kurmuşsun.

Anladığım kadarıyla Windows 10 Pro için lisansınız yok. Aktivasyon araçlarıyla daha doğrusu illegal mi lisanslamıştınız Windows 10 Pro'yu?​
Eklediğiniz ekran görüntüsündeki uyarıya göre Windows 10 Home Single Language lisansınız var. Format atıp sonrasında işletim sistemi olarak Windows 10 Home Single Language yüklerseniz dijital lisanslama ile sorununuz çözülecek gibi duruyor. Evde oyun vb amaçla kullanıyorsanız, etki alanına bağlanma, bitlocker şifreleme vb işlemleriniz yoksa Home Single Language yüklemenizi tavsiye ederim.​

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı