Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 16 Ekim 2022 #1 Windows'u etkinleştirmeden en son açılan öğeleri ile başlayan seçeneği nasıl kapatabilirim? Dosya Ekleri 1665944197603.png 76,9 KB · Görüntüleme: 356
kızılokwawe Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 16 Ekim 2022 #2 Şu rehberi buldum yardımcı olabilir belki:Rehber: Windows'u Etkinleştirmeden Kişiselleştirmek (Korsan Olmadan)
Şu rehberi buldum yardımcı olabilir belki:Rehber: Windows'u Etkinleştirmeden Kişiselleştirmek (Korsan Olmadan)
Coturismail Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 1.361 Çözümler 2 16 Ekim 2022 #3 Thomas_Anderson dedi: Windows'u etkinleştirmeden en son açılan öğeleri ile başlayan seçeneği nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayır, normalde yapamıyorsunuz.
Thomas_Anderson dedi: Windows'u etkinleştirmeden en son açılan öğeleri ile başlayan seçeneği nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Hayır, normalde yapamıyorsunuz.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2022 #4 Thomas_Anderson dedi: Windows'u etkinleştirmeden en son açılan öğeleri ile başlayan seçeneği nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Kapsamlı olmasa da bu şekilde kişiselleşirebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Thomas_Anderson dedi: Windows'u etkinleştirmeden en son açılan öğeleri ile başlayan seçeneği nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Kapsamlı olmasa da bu şekilde kişiselleşirebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 16 Ekim 2022 #5 Peki önerebileceğiniz key alabileceğim bir site var mı? Sağlamlisans sitesini duydum çok kez.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2022 #6 Thomas_Anderson dedi: Peki önerebileceğiniz key alabileceğim bir site var mı? Sağlamlisans sitesini duydum çok kez. Genişletmek için tıkla... Yok ama 1 yıllık bedavaya etkinleştirebilirsiniz
Thomas_Anderson dedi: Peki önerebileceğiniz key alabileceğim bir site var mı? Sağlamlisans sitesini duydum çok kez. Genişletmek için tıkla... Yok ama 1 yıllık bedavaya etkinleştirebilirsiniz
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 16 Ekim 2022 #7 Synth36 dedi: Yok ama 1 yıllık bedavaya etkinleştirebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Nasıl korsan olarak mı?
Synth36 dedi: Yok ama 1 yıllık bedavaya etkinleştirebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Nasıl korsan olarak mı?
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2022 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adamda korsan video yok hatta diğer videoları işinize yarayabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adamda korsan video yok hatta diğer videoları işinize yarayabilir
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 16 Ekim 2022 #9 Synth36 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adamda korsan video yok hatta diğer videoları işinize yarayabilir Genişletmek için tıkla... Hocam komutlarda KMS yazıyor emin miyiz korsan olmadığına.
Synth36 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adamda korsan video yok hatta diğer videoları işinize yarayabilir Genişletmek için tıkla... Hocam komutlarda KMS yazıyor emin miyiz korsan olmadığına.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2022 #10 Thomas_Anderson dedi: Hocam komutlarda KMS yazıyor emin miyiz korsan olmadığına. Genişletmek için tıkla... KMS yazsın ne olacak ben etkinleştirdim modlu kullandığım için normalde lisansım var. Thomas_Anderson dedi: Hocam komutlarda KMS yazıyor emin miyiz korsan olmadığına. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım ve korsanmış Thomas_Anderson dedi: Hocam komutlarda KMS yazıyor emin miyiz korsan olmadığına. Genişletmek için tıkla... Normal Windows'a dönüp kendi keyimi kullanacağım korsan olduğunu bilmiyordum. Dosya Ekleri Capture.PNG 6,2 KB · Görüntüleme: 265 Son düzenleme: 16 Ekim 2022
Thomas_Anderson dedi: Hocam komutlarda KMS yazıyor emin miyiz korsan olmadığına. Genişletmek için tıkla... KMS yazsın ne olacak ben etkinleştirdim modlu kullandığım için normalde lisansım var. Thomas_Anderson dedi: Hocam komutlarda KMS yazıyor emin miyiz korsan olmadığına. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım ve korsanmış Thomas_Anderson dedi: Hocam komutlarda KMS yazıyor emin miyiz korsan olmadığına. Genişletmek için tıkla... Normal Windows'a dönüp kendi keyimi kullanacağım korsan olduğunu bilmiyordum.