Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 17 Ekim 2022 #11 Synth36 dedi: KMS yazsın ne olacak ben etkinleştirdim modlu kullandığım için normalde lisansım var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben size özellikle sordum korsan mı diye bakın KMS yazsa ne olacakmış korsan oluyormuş. Kuruluşunuz tarafından etkinleştirildi yazıyor ise benim bildiğim kadarıyla KMS ile etkinleştirilmiş anlamına geliyor.
Synth36 dedi: KMS yazsın ne olacak ben etkinleştirdim modlu kullandığım için normalde lisansım var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben size özellikle sordum korsan mı diye bakın KMS yazsa ne olacakmış korsan oluyormuş. Kuruluşunuz tarafından etkinleştirildi yazıyor ise benim bildiğim kadarıyla KMS ile etkinleştirilmiş anlamına geliyor.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ekim 2022 #12 Thomas_Anderson dedi: Hocam ben size özellikle sordum korsan mı diye bakın KMS yazsa ne olacakmış korsan oluyormuş. Kuruluşunuz tarafından etkinleştirildi yazıyor ise benim bildiğim kadarıyla KMS ile etkinleştirilmiş anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet normale geçiyorum bende şimdi. Thomas_Anderson dedi: Hocam ben size özellikle sordum korsan mı diye bakın KMS yazsa ne olacakmış korsan oluyormuş. Kuruluşunuz tarafından etkinleştirildi yazıyor ise benim bildiğim kadarıyla KMS ile etkinleştirilmiş anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum modlu kulandığım için keyimi kullanmıydom şimdi Windows 11 22H2 yükledim ve kendi keyimi kullanıyorum. Dosya Ekleri Screenshot 2022-10-17 222252.png 13,6 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleme: 17 Ekim 2022
Thomas_Anderson dedi: Hocam ben size özellikle sordum korsan mı diye bakın KMS yazsa ne olacakmış korsan oluyormuş. Kuruluşunuz tarafından etkinleştirildi yazıyor ise benim bildiğim kadarıyla KMS ile etkinleştirilmiş anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet normale geçiyorum bende şimdi. Thomas_Anderson dedi: Hocam ben size özellikle sordum korsan mı diye bakın KMS yazsa ne olacakmış korsan oluyormuş. Kuruluşunuz tarafından etkinleştirildi yazıyor ise benim bildiğim kadarıyla KMS ile etkinleştirilmiş anlamına geliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum modlu kulandığım için keyimi kullanmıydom şimdi Windows 11 22H2 yükledim ve kendi keyimi kullanıyorum.