K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Kasım 2020 #11 Sertidegni dedi: Windows için Amerikan İngilizcesi ile İngiliz İngilizcesi arasında bariz farklar var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Amerikan'i hic kullanmadim.
Sertidegni dedi: Windows için Amerikan İngilizcesi ile İngiliz İngilizcesi arasında bariz farklar var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Amerikan'i hic kullanmadim.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #12 Zannetmem Windows için çok fark olduğunu o fark sadece aksan ve bazı sözcüklerde ya da yerel konuşmalarda oluyordu galiba, kurstan öyle anlamıştım.
Zannetmem Windows için çok fark olduğunu o fark sadece aksan ve bazı sözcüklerde ya da yerel konuşmalarda oluyordu galiba, kurstan öyle anlamıştım.
O Orochimaru Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 889 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 24 Kasım 2020 #13 Türkçe.
wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 8 Nisan 2021 #14 Şu anda İngilizce kullanıyorum. Fakat arada Türkçe de oluyor bu değişiyor ruh halime göre
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 8 Nisan 2021 #15 Türkçe/İngilizce.
wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 8 Nisan 2021 #16 ÇAĞATAY TORUN dedi: Zannetmem Windows için çok fark olduğunu o fark sadece aksan ve bazı sözcüklerde ya da yerel konuşmalarda oluyordu galiba, kurstan öyle anlamıştım. Genişletmek için tıkla... Evet konuşma aksanı dışında bir fark yok.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Zannetmem Windows için çok fark olduğunu o fark sadece aksan ve bazı sözcüklerde ya da yerel konuşmalarda oluyordu galiba, kurstan öyle anlamıştım. Genişletmek için tıkla... Evet konuşma aksanı dışında bir fark yok.