Tipik Microsoft saçmalıkları işte. Ya format at ya da Pro yükseltmesi satın al diyorlar. Ondan sonra niye Microsoft'tan lisans alınmıyor da ucuza key alınıyor diye yalvarıyorlar. Fiyatları görmediniz sanırım. 1899 TL fiyat etiketi biçersen kimse almaz. Çünkü 1899 TL farkı mesela ekran kartına yatırırsan çok daha yüksek FPS alırsın. Ya da işlemciye yatırırsın, işlemci odaklı işler hızlanır.
Bahsettiğim 2060 Super alabilen ama Windows lisansını ucuza alırsa 2070 Super hatta 2080 alabilecek kişiler içindi. Yoksa o paraya GTX 1660 hatta zorlanarak 1660 Ti alınabilir. (Fiyatlara tam bakmadığım için hatırladıklarımı söylüyorum)
GTX 1660 Ti fiyatına Windows 10 Pro mu satılır yahu? Ondan sonra da Microsoft diyor ki niye bizden lisans almıyorsunuz da ucuza key alıyorsunuz. Ekran kartı parasına lisans satmaya çalışırsan tabi almazlar.
Bana Türkçe çevirilerin bazıları saçma geldiği için İngilizce kullanıyorum. Ayrıca Cortana'nın henüz Türkçe desteğine sahip olmaması ve yabancı makalelerin genelde hep İngilizce Windows üzerinden anlatılması da İngilizce kullanmama teşvik etti.
Bana Türkçe çevirilerin bazıları saçma geldiği için İngilizce kullanıyorum. Ayrıca Cortana'nın henüz Türkçe desteğine sahip olmaması ve yabancı makalelerin genelde hep İngilizce Windows üzerinden anlatılması da İngilizce kullanmama teşvik etti.