Jhawaz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 28 31 Ocak 2021 #1 Merhaba. 1 TB'lık HDD kullanıyorum ve 670 GB'ını kullanıyorum. 128 GB SSD alsam sadece Windows'u SSD'ye taşıma ihtimalim var mı?
Merhaba. 1 TB'lık HDD kullanıyorum ve 670 GB'ını kullanıyorum. 128 GB SSD alsam sadece Windows'u SSD'ye taşıma ihtimalim var mı?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 31 Ocak 2021 #2 Klonlama yapabilirsiniz ancak temiz kurulum yapmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Klonlama yapabilirsiniz ancak temiz kurulum yapmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
edwardMOHCTA Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 398 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #3 Klonlama yapabilirsiniz. @Ali Pınar'ın dediği gibi.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 31 Ocak 2021 #4 Ben klonlama yapma taraftarı değilim. Uzun vadede performans, uyumsuzluk ve en önemlisi ve can sıkanı boot etme sorunlarıyla uğraşman gerekebilir. HDD'yi komple temizleyip SSD'ye temiz kurulum yap bence.
Ben klonlama yapma taraftarı değilim. Uzun vadede performans, uyumsuzluk ve en önemlisi ve can sıkanı boot etme sorunlarıyla uğraşman gerekebilir. HDD'yi komple temizleyip SSD'ye temiz kurulum yap bence.