Windows'u İngilizce kullanmanın faydaları?

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Windows'u İngilizce kullanmanın faydaları nedir bize ne katar veya ne kötü olur?

Terimlein İngilizcelerine aşinalık katar. Onun dışında pek faydası olduğunu söyleyemem. Eğer İngilizceniz çok kötüyse zorlanabilirsiniz bağlangıçta ancak kısa sürede alışırsınız hep aynı şeyleri görmekten.

Bir sorunla karşılatığın zaman çözüm yönergelerini takip etmek daha kolay olur. Sonuçta çoğu ingilizce anlatım.

Windows'un kendisi ile haşır neşir değilseniz, Türkçe kullanımdan pek farkı kalmaz.

Windows'un her yerini ezbere biliyorum İngilizce olursa arkadaşların dediği gibi ingilizcem gelişir gibi düşünüyorum.

Ne fark edecek ki? Hata yaşadığınızda yaşadığınız şeyi İngilizce olarak aratır, gösterdiği yönergeleri kendi Windows'unuzda bulursunuz yine.

Birkaç terim öğrenmek dışında İngilizcenize bir katkısı olacağını da düşünmüyorum.

Nasıl gelişmez? Kelimelerin Türkçe'sini öğrenecek bu şekilde sınavlarda, gerçek hayatta bu kelimeyi gördüğünde, duyduğunda anlayarak yanıt verebilecek?
Haklı olabilirsiniz. Mesela birisi şatdavn derse kapat anlamına geldiğini anlayabilir. New folder derse yeni klasör olduğunu çıkartabilir. Control panel, task manager falan feşman da öğrense ohoo. İyi haberler ise, Windows üzerinde öğreneceğiniz kelimelerin hemen hemen yarısını şimdiden öğrendiniz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…