H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 Windows 11'i Windows'un kendi sitesindeki araç ile yapmakla Rufus'la yazdırmak arasında bir fark var mı? Bir de Wi-Fi driverini kurmak istersem bunu kurulumdan sonra mı kurmalıyım yoksa depolama ayırma yerinde iken mi kurmalıyım?
Windows 11'i Windows'un kendi sitesindeki araç ile yapmakla Rufus'la yazdırmak arasında bir fark var mı? Bir de Wi-Fi driverini kurmak istersem bunu kurulumdan sonra mı kurmalıyım yoksa depolama ayırma yerinde iken mi kurmalıyım?
Furkan_001 Decapat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 1.088 Çözümler 11 20 Haziran 2024 #2 Nereden yazdırırsan yazdır fark etmez Rufus daha hızlı yazar ama. Wi-Fi driverini kurman gerekli Windows 11'de çünkü Microsoft hesabı falan istiyor.
Nereden yazdırırsan yazdır fark etmez Rufus daha hızlı yazar ama. Wi-Fi driverini kurman gerekli Windows 11'de çünkü Microsoft hesabı falan istiyor.
H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #3 Furkan_001 dedi: Nereden yazdırırsan yazdır fark etmez Rufus daha hızlı yazar ama. Wi-Fi driverini kurman gerekli Windows 11'de çünkü Microsoft hesabı falan istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft hesabını oluşturmadan geçsek bir şekilde çok bir şey kaybeder miyim? Yoksa oluşturmalı mıyım?
Furkan_001 dedi: Nereden yazdırırsan yazdır fark etmez Rufus daha hızlı yazar ama. Wi-Fi driverini kurman gerekli Windows 11'de çünkü Microsoft hesabı falan istiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft hesabını oluşturmadan geçsek bir şekilde çok bir şey kaybeder miyim? Yoksa oluşturmalı mıyım?
Furkan_001 Decapat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 1.088 Çözümler 11 20 Haziran 2024 #4 Oluşturmadan geçme seçeneği yok fakat YouTube'de orayı geçmenin yolları mevcut. Bana kalsa oluşturmadan geçilirse daha iyi.
Oluşturmadan geçme seçeneği yok fakat YouTube'de orayı geçmenin yolları mevcut. Bana kalsa oluşturmadan geçilirse daha iyi.
H Humbel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #5 Furkan_001 dedi: Oluşturmadan geçme seçeneği yok fakat YouTube'da orayı geçmenin yolları mevcut. Bana kalsa oluşturmadan geçilirse daha iyi. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da oluşturmadan geçiyordum, sanırım bir şekilde oluşturmadan geçeceğim yine. Teşekkür ediyorum.
Furkan_001 dedi: Oluşturmadan geçme seçeneği yok fakat YouTube'da orayı geçmenin yolları mevcut. Bana kalsa oluşturmadan geçilirse daha iyi. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da oluşturmadan geçiyordum, sanırım bir şekilde oluşturmadan geçeceğim yine. Teşekkür ediyorum.
Furkan_001 Decapat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 1.088 Çözümler 11 20 Haziran 2024 #6 Windows 10 da atla seçeneği vardı. 11 de yok. Rica ederim.