Windows'u kodlar ile etkinleştirmek mümkün mü?

ugamanyak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ig'de gördüm, yeni metin belgesi oluşturup icine birkaç kod giriliyor ve uzantisi .bat olarak degistiriliyor, daha sonra yonetici olarak calistirinca etkinleşmiş görünüyormuş. Benim Windows'um zaten etkin, sadece merak ettiğimden konu açmak istedim, nasıl oluyor, güvenli mi ve nasıl mümkün?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla arkada kendi oluşturduğu KMS ile ürettiği anahtarlar vasıtasıyla onaylıyor. Videoyu kendim izlemediğim için ancak tahminde bulunabiliyorum. Belki farklı yöntemler de kullanılıyor olabilir ama ne olursa olsun o tarz videoların gizliliğiniz ve güvenliğiniz açısından ne denli dostunuz olduğu tartışılır.

Evet. Kod ile etkinleştirilebilir. Bir sitedeki kodları kopyalayıp PowerShell'e yapıştırınca Windows aktifleşmiş oluyor. Ben öyle aktifleştirdim. Fakat sadece 10 ve 11'de oluyor. Site: https://get.activated.win/
Kodları PowerShell'e girip etkinleştirince Microsoft hesabına bağlı bir ürün anahtarı ile etkinleştirilmiş olarak gözüküyor.

Güvenlimi peki nasıl çalışıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…