Windows'u kurmak için USB'ye mi ihtiyacımız var?

Hopex_007

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar az çok PC parçaları ile aram iyidir. PC toplamayı kendim yapıyorum. Lakin Windows kurma, BIOS gibi birkaç ayarı bilmiyorum. Asıl sorum Windows'u kurmak için USB'ye mi ihtiyacımız var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar az çok PC parçaları ile aram iyidir. PC toplamayı kendim yapıyorum. Lakin Windows kurma, BIOS gibi birkaç ayarı bilmiyorum. Asıl sorum Windows'u kurmak için USB'ye mi ihtiyacımız var?

Günümüzde USB'ler pratik ve okuma ve yazma hızları iyi olduğu için USB kullanılır.
Ama DVD de işinizi görür.
Ayrıca elinizde harici diskiniz var ise içinde dosya olmayan bunu da kullanabilirsiniz.

USB bellek gerekir. DVD gibi şeyler de kullanılabiliyor ama artık yeni bilgisayarlarda DVD okuyucu bulunmadığından bulunanların da bir kısmı benim gibi çıkarıp attığından ve USB belleğin okuma/yazma hızları DVD'ye göre daha iyi olduğundan USB bellek günümüzde daha çok tercih ediliyor. Tavsiyem USB bellek yönündedir. Ayrıca ISO'yu USB'ye yazdırmak için bilgisayara ihtiyacınız var. Şuan kullanmakta olduğunuz sistemi bunun için kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…