Windows'u lisanslı kullanmanın farkı nedir?

Horizon_20

Decapat
FreeDOS bir laptop alacağım Windows 11'i lisanslı ve lisanssız kullanmanın ne farkları var? Windows 11 lisansını kendi sitesinden 4.5K'ya mı almamız mı lazım yoksa internette satılan 100 200 liralık kodlar kullanılabilir mi?

Lisanssız kullanırsanız bazı kişiselleştirme özelliklerini kullanamazsınız.

4500 TL'ye almanıza gerek yok, internette 50-100 liraya kod satılıyor.

Buradan aldım, güvenilir:

FreeDOS bir laptop alacağım Windows 11'i lisanslı ve lisanssız kullanmanın ne farkları var? Windows 11 lisansını kendi sitesinden 4.5K'ya mı almamız mı lazım yoksa internette satılan 100 200 liralık kodlar kullanılabilir mi?
Pahalı ve ucuz kodların arasındaki tek fark; birisinin nereden geldiği bilinmiyor, birisi ise doğrulanmış... Tek fark budur.

Windows'ta ki bazı ayarlar ve özelleştirmeleri kullanamazsınız, onun dışında bir şey olmayacaktır. İnternette satılan uygun fiyatlı OEM veya Retail keylerden birisi alınıp kullanılabilir ki en mantıklısı bu olacaktır.

Bir kod için 4,5k TL para dökmek çok anlamsız geliyor. Uyguna bir tane key alarak gönlünüzce kullanabilirsiniz.

Retail bir key alip kullanin hocam jetlisansdan aldim ocakdan beri kullanıyorum bir sorun cikarmadi ustune Windows 11'den Windows 10'a formatla geçtim Microsoft hesabima baglandigi icin geri gelmis.

Sizi etkinleştirin diye rahatsız etmiyor windows. Kişiselleştirebiliyorsunuz. Alttaki yazı gidiyor. Desteğe erişim sağlıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı