"Windows'u nereye kurmak istiyorsunuz?" ekranında ne yapılmalı?

00Ludi

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus by HP Gaming Laptop 16-r1xxx
Intel® Core™ i7-14700HX
NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU

Burada tam olarak ne yapmam gerekiyor?

Ayrıntılı bir açıklama yapabilir misiniz?

Eğer önemli bir verisin yoksa bütün diskleri önce biçimlendir sonra sil tek diske düşecek zaten ona kurulum sağlarsın sonra da ben böyle yapmıştım hocam.

Sadece C diski olmasını istiyorsanız hepsini tek tek seçip sil deyin en sona kadar sildikten sonra sil tuşuna basılmayacaktır, o zaman sonraki deyip bu kısmı geçebilirsiniz

Veriniz yoksa her şeyi tek tek silin tek bölüm kalana kadar. Sonda tek bölüm kaldığında ve ayrılmamış alan yazdığında ona tıklayın ve ilerleyin.

Sürücü 0 Bölüm 3 kısmını seçip, biçimlendire tıklayarak daha sonra kuruluma devam edebilirsiniz.
biçimlendir deyince diskteki herşeyi silmez mi hocam? Ben de şuan aynı şeyi yaşıyorum ve biraz kafam karıştı. Hem diğer sürücülere ne olacak öyle boş boş duracak mı? Kullanılabilecekler mi? C gibi kişi olarak mı görünecekler? NTFC olarak tanımlanan disk sonrasında içine dosya yüklenirken problem çıkarır mı?

Sistem sürücünüzü ismine veya boyutuna bakarak anlarsınız. Sonra bulduğunuz sürücünün başında sürücü x yazar (örneğin 0) siz de tüm sürücü 0'ları silersiniz ve sonra da sürücü 0 ayrılmamış alan tek başına kalana kadar ilerledikten sonra da o sürücüyü seçerek ilerleyip kurarsınız.

Sistemde veriniz varsa bir USB bellek ile de yedeklerini alabilirsiniz.

Format atmak demek veya windowsu kurmak için zaten diskteki herşeyi silmek gerekir ve bunun içinde biçimlendire basmak şart. Diğer sürücüler C:/ , D:/ , E:/ diye gözükür. Yani parçaya ayırmak isterseniz alttaki yeni kısmından ayırabilirsiniz. Ha yok tek parça gözüksün istiyorsanız arkadaşların dediği gibi hepsini tek tek silip en sonda bir tane kalınca o diski seçip devam edebilirsiniz. Dosya yüklemede de herhangi bir sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…