Gollum Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 12 Nisan 2021 #11 333657 dedi: O zaman temiz kurulum yapmış olmazsın, kurulum yapmış olursun. Bilgisayar içinde sürücü artıkları ve diğer artıklar olabilir. Genişletmek için tıkla... O kadar format attım SSDdeki 480 GB a hiçbir şey olmadı. Tekrardan format atacağım şimdi. Biçimlendir mi demem lazım SSD ye?
333657 dedi: O zaman temiz kurulum yapmış olmazsın, kurulum yapmış olursun. Bilgisayar içinde sürücü artıkları ve diğer artıklar olabilir. Genişletmek için tıkla... O kadar format attım SSDdeki 480 GB a hiçbir şey olmadı. Tekrardan format atacağım şimdi. Biçimlendir mi demem lazım SSD ye?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 12 Nisan 2021 #12 Gollum dedi: O kadar format attım SSDdeki 480 GB a hiçbir şey olmadı. Tekrardan format atacağım şimdi. Biçimlendir mi demem lazım SSD ye? Genişletmek için tıkla... Hocam biçimlendirirseniz içindeki her şeyle silinir tertemiz olur eğer biçimlendirmezseniz eski dosyalar kalır artıklar olabilir. Format atarsanız direkt, sadece işletim sistemi baştan yüklenir. Biçimlendirmeniz gerekir.
Gollum dedi: O kadar format attım SSDdeki 480 GB a hiçbir şey olmadı. Tekrardan format atacağım şimdi. Biçimlendir mi demem lazım SSD ye? Genişletmek için tıkla... Hocam biçimlendirirseniz içindeki her şeyle silinir tertemiz olur eğer biçimlendirmezseniz eski dosyalar kalır artıklar olabilir. Format atarsanız direkt, sadece işletim sistemi baştan yüklenir. Biçimlendirmeniz gerekir.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 12 Nisan 2021 #13 Hepsini silin, 1 tane kalacak, onu seçip aşağıdaki yeniye basıp tamam deyin. Sonra onu seçip ilerleyin.
Hepsini silin, 1 tane kalacak, onu seçip aşağıdaki yeniye basıp tamam deyin. Sonra onu seçip ilerleyin.