YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 25 Mart 2021 #11 Vardem dedi: Bölüm 2'yi siliyorum ve yeni birim oluşturuyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... İki bölümü de sil ve yeni bölüm oluştur.
Vardem dedi: Bölüm 2'yi siliyorum ve yeni birim oluşturuyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... İki bölümü de sil ve yeni bölüm oluştur.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 25 Mart 2021 #12 Vardem dedi: Yok hocam VRAM yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara 50 GB'lik NVIDIA ekran kartı çıkacak deniliyordu onu alın ona kurun veya 64 GB RAM alın vindovs 1 saniyede açılır.
Vardem dedi: Yok hocam VRAM yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara 50 GB'lik NVIDIA ekran kartı çıkacak deniliyordu onu alın ona kurun veya 64 GB RAM alın vindovs 1 saniyede açılır.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Mart 2021 #13 Vardem dedi: Bölüm 2'yi siliyorum ve yeni birim oluşturuyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... 1i silin.
Vardem dedi: Bölüm 2'yi siliyorum ve yeni birim oluşturuyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... 1i silin.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.580 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 25 Mart 2021 #14 Vardem dedi: Bölüm 2'yi siliyorum ve yeni birim oluşturuyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... İkisinide silin hocam sonra yeni oluşturun kendisi oluşturur.
Vardem dedi: Bölüm 2'yi siliyorum ve yeni birim oluşturuyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... İkisinide silin hocam sonra yeni oluşturun kendisi oluşturur.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #15 Hanginizin dediğini yapayım
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 25 Mart 2021 #16 Vardem dedi: Bölüm 2'yi siliyorum ve yeni birim oluşturuyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet doğrudur sonra yeni bölüm oluşturun otomatik diğer bölümler oluşur.
Vardem dedi: Bölüm 2'yi siliyorum ve yeni birim oluşturuyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet doğrudur sonra yeni bölüm oluşturun otomatik diğer bölümler oluşur.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 25 Mart 2021 #17 Vardem dedi: Hanginizin dediğini yapayım Genişletmek için tıkla... Dostum büyük boyutlu olanı sil de sonrasında yeni birim oluştur ve büyük boyutlu olan diski seçip devam et.
Vardem dedi: Hanginizin dediğini yapayım Genişletmek için tıkla... Dostum büyük boyutlu olanı sil de sonrasında yeni birim oluştur ve büyük boyutlu olan diski seçip devam et.
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 25 Mart 2021 #18 Sergei Strelec abimizin Live Windows 10 DVD ISO'su ile unuttuğun şifreyi açabilirsin. Formaktla falan uğraşma.
Sergei Strelec abimizin Live Windows 10 DVD ISO'su ile unuttuğun şifreyi açabilirsin. Formaktla falan uğraşma.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #19 Bölüm 2 yi sildim ancak yeni birim oluşturamıyorum. "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFİ sistemlerde, Windows sadece GPT disklere yüklenebilir." @HackerMulayim ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_20210325_230513.jpg 273,3 KB · Görüntüleme: 38
Bölüm 2 yi sildim ancak yeni birim oluşturamıyorum. "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFİ sistemlerde, Windows sadece GPT disklere yüklenebilir." @HackerMulayim ne yapmalıyım?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 25 Mart 2021 #20 Vardem dedi: Bölüm 2 yi sildim ancak yeni birim oluşturamıyorum. "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFİ sistemlerde, Windows sadece GPT disklere yüklenebilir." @HackerMulayim ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vardem dedi: Bölüm 2 yi sildim ancak yeni birim oluşturamıyorum. "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFİ sistemlerde, Windows sadece GPT disklere yüklenebilir." @HackerMulayim ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et