MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Mayıs 2021 #31 afacanc38 dedi: İyi ama asıl işletim sistemi GNU ve GNU birçok gönüllü ile birlikte yazıldı. Adam orada tek başına kalacak? Genişletmek için tıkla... Hocam Richard Stallman abiyi de ekleyecektim ama çekirdek yazınca Linus abimiz kalsın dedim. Yoksa onunda hakkı ödenmez.
afacanc38 dedi: İyi ama asıl işletim sistemi GNU ve GNU birçok gönüllü ile birlikte yazıldı. Adam orada tek başına kalacak? Genişletmek için tıkla... Hocam Richard Stallman abiyi de ekleyecektim ama çekirdek yazınca Linus abimiz kalsın dedim. Yoksa onunda hakkı ödenmez.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 6 Mayıs 2021 #32 MrSecurity dedi: Hocam Richard Stallman abiyi de eklicektim ama çekirdek yazınca Linus abimiz kalsın dedim. Yoksa onunda hakkı ödenmez. Genişletmek için tıkla... GNU Linux'dan önce yazılmaya başlandı.
MrSecurity dedi: Hocam Richard Stallman abiyi de eklicektim ama çekirdek yazınca Linus abimiz kalsın dedim. Yoksa onunda hakkı ödenmez. Genişletmek için tıkla... GNU Linux'dan önce yazılmaya başlandı.
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Mayıs 2021 #33 afacanc38 dedi: GNU Linux'dan önce yazılmaya başlandı. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam pek derinlemesine bakmamıştım teşekkürler.
afacanc38 dedi: GNU Linux'dan önce yazılmaya başlandı. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam pek derinlemesine bakmamıştım teşekkürler.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #34 Patlama efekti daha gerçekçi olsa.. Elinize sağlık . Ancak ben böyle bir konsept fotoğraf kullanmam. Araba fotoğrafı ile devam B).
Patlama efekti daha gerçekçi olsa.. Elinize sağlık . Ancak ben böyle bir konsept fotoğraf kullanmam. Araba fotoğrafı ile devam B).
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2021 #35 Paint kullanmamayı öğrenmişimdir:
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 6 Mayıs 2021 #36 KVM sanal makineme çok iyi uydu. Teşekkürler
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 6 Mayıs 2021 #37 Dualboot Windows'da kullandığım duvar kağıdı daha güzel bence. BÜYÜK BİRADER'İN GÖZÜ ÜSTÜNDE. 433815 dedi: Eki Görüntüle 1010855 KVM sanal makineme çok iyi uydu. Teşekkürler Genişletmek için tıkla...
Dualboot Windows'da kullandığım duvar kağıdı daha güzel bence. BÜYÜK BİRADER'İN GÖZÜ ÜSTÜNDE. 433815 dedi: Eki Görüntüle 1010855 KVM sanal makineme çok iyi uydu. Teşekkürler Genişletmek için tıkla...
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 6 Mayıs 2021 #38 blamenvidia dedi: Eki Görüntüle 1010877 Genişletmek için tıkla... Steam Link'te olan kabul etme hatasını bypasslamak için olan 2 "script".
blamenvidia dedi: Eki Görüntüle 1010877 Genişletmek için tıkla... Steam Link'te olan kabul etme hatasını bypasslamak için olan 2 "script".
4 448794 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 9 6 Mayıs 2021 #39 433815 dedi: Eki Görüntüle 1010855 KVM sanal makineme çok iyi uydu. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. MrSecurity dedi: Hocam bence Bill abimiz ile Linux çekirdeğini yazan Linus Torvalds abimizi dövüşürken resmeden bir duvar kağıdı da fena gitmez. Genişletmek için tıkla... Fena fikir değil ama çok uğraştırır walpaperda uzman bir arkadaşım olan @Recep Baltaş Fan ' den istersem yapar. 408091 dedi: Kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Nelerin kötü olduğunu söylerseniz düzeltebilirim belki Linuxginar dedi: Heyecanla açar. Resmi indirmek isterken bunun buzdolabında 777 kere dondurulmuş bir espri olduğunu görür. Çalma listesindeki en hüzünlü şarkıyı açar ve çatıya çıkar. Bir yudum içki içtikten sonra aşağı bakmaya başlar. Ahmet Salihlioğlu, ne gerek vardı buna, diye bağırır. Tek ayağını sarkıtır, ardından öbür ayağını atar. Böylece Windows yerine n g neer patlamış olur. Genişletmek için tıkla... runit dedi: HD olmadığı için duvar kağıdı olarak kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... HD yaptım aslında .
433815 dedi: Eki Görüntüle 1010855 KVM sanal makineme çok iyi uydu. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. MrSecurity dedi: Hocam bence Bill abimiz ile Linux çekirdeğini yazan Linus Torvalds abimizi dövüşürken resmeden bir duvar kağıdı da fena gitmez. Genişletmek için tıkla... Fena fikir değil ama çok uğraştırır walpaperda uzman bir arkadaşım olan @Recep Baltaş Fan ' den istersem yapar. 408091 dedi: Kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Nelerin kötü olduğunu söylerseniz düzeltebilirim belki Linuxginar dedi: Heyecanla açar. Resmi indirmek isterken bunun buzdolabında 777 kere dondurulmuş bir espri olduğunu görür. Çalma listesindeki en hüzünlü şarkıyı açar ve çatıya çıkar. Bir yudum içki içtikten sonra aşağı bakmaya başlar. Ahmet Salihlioğlu, ne gerek vardı buna, diye bağırır. Tek ayağını sarkıtır, ardından öbür ayağını atar. Böylece Windows yerine n g neer patlamış olur. Genişletmek için tıkla... runit dedi: HD olmadığı için duvar kağıdı olarak kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... HD yaptım aslında .
MysticKenozy Centipat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 25 6 Mayıs 2021 #40 m3081 dedi: Bu da Linux'un patlattığı Windows'u onaran Defender(çok kötü oldu ama olsun). Eki Görüntüle 1010659 Genişletmek için tıkla... Kanka o beyazlıkları silsen olur az kala Silsen'deki l ye k yazıyordum asdasdasd. m3081 dedi: Bu da Linux'un patlattığı Windows'u onaran Defender(çok kötü oldu ama olsun). Eki Görüntüle 1010659 Genişletmek için tıkla... Kanka neden Microsoft Edge kullanıyorsun. D Opera GX bence daha güzel.
m3081 dedi: Bu da Linux'un patlattığı Windows'u onaran Defender(çok kötü oldu ama olsun). Eki Görüntüle 1010659 Genişletmek için tıkla... Kanka o beyazlıkları silsen olur az kala Silsen'deki l ye k yazıyordum asdasdasd. m3081 dedi: Bu da Linux'un patlattığı Windows'u onaran Defender(çok kötü oldu ama olsun). Eki Görüntüle 1010659 Genişletmek için tıkla... Kanka neden Microsoft Edge kullanıyorsun. D Opera GX bence daha güzel.