Windows'u sıfırlarken yeniden başlatma sonucu sistem siyah ekranda kaldı

kiminoyare

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Eski SSD'mde Windows'u sıfırlarken bilgisayar yeniden başlattığında siyah ekranda kaldı, bir şekilde random tuşlara entera basıp tekrar o SSD'ye Windows kurmayı başardım fakat sorun şu ki yeni SSD'mde de hiçbir şekilde BIOS ekranı gelmiyor. Monitör kablosunu tak çıkar yapıyorum aynı, sol üstte DisplayPort yazısı çıkıyor ancak o kadar, az önce açılırken F9 spamleyip enter yaptım. Klavyenin ışıkları yanıp söndü, bir şeyler olur gibi oldu ancak simsiyah ekran devam etmekte. Sorunu çözmeme yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakart: BIOSTAR B550MH.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Ekran kartı: NVIDIA RTX 3060 Ti.
Ve aldığım SSD: MLD M700 2TB.

Merhaba. Eski SSD'mde Windows'u sıfırlarken bilgisayar yeniden başlattığında siyah ekranda kaldı, bir şekilde random tuşlara entera basıp tekrar o SSD'ye Windows kurmayı başardım fakat sorun şu ki yeni SSD'mde de hiçbir şekilde BIOS ekranı gelmiyor. Monitör kablosunu tak çıkar yapıyorum aynı, sol üstte DisplayPort yazısı çıkıyor ancak o kadar, az önce açılırken F9 spamleyip enter yaptım. Klavyenin ışıkları yanıp söndü, bir şeyler olur gibi oldu ancak simsiyah ekran devam etmekte. Sorunu çözmeme yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakart: BIOSTAR B550MH.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Ekran kartı: NVIDIA RTX 3060 Ti.
Ve aldığım SSD: MLD M700 2TB.
Hocam şimdi windows açılıyor mu?

Bilgisayarı ayarlardan mı sıfırladınız? Ayarladan sıfırladıysanız bende onu yaşamıştım mecbur bilgisayarcıya gidiyor, ama sizinki normal Windows'u tekrar açabilyorsa (ana ekranını) Windows ISO indirip Rufus'a yazdırıp klasördeki sources/setup.exe yi çalıştırmanızı öneririm

Bilgisayarı ayarlardan mı sıfırladınız? Ayarladan sıfırladıysanız bende onu yaşamıştım mecbur bilgisayarcıya gidiyor, ama sizinki normal Windows'u tekrar açabilyorsa (ana ekranını) Windows ISO indirip Rufus'a yazdırıp klasördeki sources/setup.exe yi çalıştırmanızı öneririm
BIOS'a giremiyorum diyor adam?

BIOSu açabilsem zaten her şey çok kolay olacak, monitör çalışıyordu herhangi bir problem yok onda dediğim gibi fakat simsiyah ekranda sadece F9 Del tuşları spamliyorum bi şey olsun diye

BIOS'u açabilsem zaten her şey çok kolay olacak, monitör çalışıyordu herhangi bir problem yok onda dediğim gibi fakat simsiyah ekranda sadece F9 del tuşları spamliyorum bir şey olsun diye.

Hocam bir başka monitöre de dener misiniz yine de. Monitör yoksa televizyona bağlayın görüntü yine yoksa bilgisayarın içini açıp BIOS pilini çıkar tak yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı