Magnesia0 Femtopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Windows 8.1 kullanıyorum tüm her şeyi silerek Fedora 37 yüklemek istiyorum ama kurulumda Windows'u silmek için ne yapmalıyım? Ext4 kurmak istiyorum.
Windows 8.1 kullanıyorum tüm her şeyi silerek Fedora 37 yüklemek istiyorum ama kurulumda Windows'u silmek için ne yapmalıyım? Ext4 kurmak istiyorum.
5 519634 Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 471 Çözümler 8 30 Ocak 2023 #2 Windows olan diski secin sonra tamama basın Sonra disk yerini geri kazan deyip temizleye bas tekrar tamama bas kurulum sırasında.
Windows olan diski secin sonra tamama basın Sonra disk yerini geri kazan deyip temizleye bas tekrar tamama bas kurulum sırasında.
Magnesia0 Femtopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #3 Özel kısımdan ext4 seçiliyor diye biliyorum yoksa otomatik olarak btrfs yapıyor.
Magnesia0 Femtopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #5 Btrfs Arch kurulumu yapmaya çalışırken bilgisayarım bozulmuştu. Lütfen bilmediğiniz konularda yardımcı olmaya çalışmayın. Özellikle ext4 yazmıştım.
Btrfs Arch kurulumu yapmaya çalışırken bilgisayarım bozulmuştu. Lütfen bilmediğiniz konularda yardımcı olmaya çalışmayın. Özellikle ext4 yazmıştım.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 9 Mart 2023 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzle fikir edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzle fikir edin.