Windows'u SSD'ye kurmak

363732

Hectopat
Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz üzere bilgisayarıma daha doğrusu laptopuma kurulu Windows 10 Pro'yu SSD'ye geçirmek istiyorum. SSD'im toplam 111 GB ve elimde Windows 10 Pro anahtarım var. Laptop'umun daha hızlı açılması ve çalışması için SSD'ye atmak istiyorum öncelikle bunun için kaç GB depolama alanına ihtiyacım var söylediğim gibi 111 GB SSD'ye sahibim. Adım adım 0'dan anlatırsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulu Windows işletim sisteminizi disk klonlama ile birebir yeni aldığınız SSD'ye aktarın. Ayrıntılı bilgi için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD'ye sıfırdan Windows kurmak istiyorsan 8 GB bir USB bellek bulman yeterli. Silinmesini istemediğin dosyaları yedekleyip 8 GB USB belleğin içine Windows 10 ISO dosyasını Rufus aracılığıyla kurabilirsin.

Klonlama yapmak istiyorsan bu videoya bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

SSD'ye sıfırdan Windows kurmak istiyorsan 8 GB bir USB bellek bulman yeterli. Silinmesini istemediğin dosyaları yedekleyip 8 GB USB belleğin içine Windows 10 ISO dosyasını Rufus aracılığıyla kurabilirsin.

Klonlama yapmak istiyorsan bu videoya bakabilirsin.

Abi dediğin tabirleri anlamadım muhtemelen mesajım silinecek ama gerizekalıya anlatır gibi anlatır mısın?
Windows için yeter de artar o alan, kurabilirsiniz sıkıntı olmaz.

Klonlama yerine sıfırdan temiz kurulum öneririm.
Bende öyle yapmak istiyorum nasıl yapabilirim anlatırsanız çok sevinirim.
Windows için yeter de artar o alan, kurabilirsiniz sıkıntı olmaz.

Klonlama yerine sıfırdan temiz kurulum öneririm.
Gerçekten sıfırdan nasıl kurulum yapabilirim
09UZ#1940 discorddan anlatabilcek koca yürekli bir insan var mı?
Arkadaşlar 195 gb saçma bir şey gözüküyor. Bilgisayarımda 195 gb lık bişi olmamasına rağmen nerede hata yapıyorum.
1608582157046.png

Son düzenleme:
Saat kaç gibi müsait olursunuz 12’ye aktarsak sorun olur mu? İş biraz uzayacak gibi... Siz aşağıdaki linkten ISO dosyasını indirin hazır olsun. Ayrıca sisteminizi belirtin sürücülerinde linkini de bırakayım. Bir de yedeklenmesi gereken verilerinizi harici bir depolamaya yedekleme yaparsanız daha iyi olur. Tüm sürücüleri biçimlendirirsek daha iyi olur. Çünkü anladığım kadarıyla eski HDD üzerinde de Windows 10 var. Siz yedeklenmesi gereken verilerinizi yedekleyin.

Windows 10 ISO 64Bit

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı