F fatihcoskun27 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2014 #1 HDD'yi sıfırlamadan SSD kullanmam mümkün mü? Veya sadece C diskini yani sistemin olduğu diski SSD'ye aktarmanın yolu var mı?
HDD'yi sıfırlamadan SSD kullanmam mümkün mü? Veya sadece C diskini yani sistemin olduğu diski SSD'ye aktarmanın yolu var mı?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.369 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2014 #2 Evet var. Bu işlemi Samsung Data Migration adlı araç ile çok kolay bir şekilde yapabilirsin.
F fatihcoskun27 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2014 #3 SypeR dedi: Evet var. Bu işlemi Samsung Data Migration adlı araç ile çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler . Ayrıca birşey daha soracağım, bu programın kullanımının anlatıldığı herhangi bir konu var mıdır?
SypeR dedi: Evet var. Bu işlemi Samsung Data Migration adlı araç ile çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler . Ayrıca birşey daha soracağım, bu programın kullanımının anlatıldığı herhangi bir konu var mıdır?
Unleashed Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 247 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2014 #4 Bkz.: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bkz.: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F fatihcoskun27 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2014 #5 Unleashed dedi: Bkz.: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada tüm diskler aktarılmıyor mu? Ben sadece C'yi aktarmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2014
Unleashed dedi: Bkz.: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada tüm diskler aktarılmıyor mu? Ben sadece C'yi aktarmak istiyorum.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.369 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2014 #6 fatihcoskun27 dedi: Çok teşekkürler . Ayrıca birşey daha soracağım, bu programın kullanımının anlatıldığı herhangi bir konu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Konuya gerek yok. Program gayet basit bir arayüze sahip. fatihcoskun27 dedi: Burada tüm diskler aktarılmıyor mu? Ben sadece C'yi aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İstersen C'yi de aktarabilirsin. Hepsini aktarmak şart değil.
fatihcoskun27 dedi: Çok teşekkürler . Ayrıca birşey daha soracağım, bu programın kullanımının anlatıldığı herhangi bir konu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Konuya gerek yok. Program gayet basit bir arayüze sahip. fatihcoskun27 dedi: Burada tüm diskler aktarılmıyor mu? Ben sadece C'yi aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İstersen C'yi de aktarabilirsin. Hepsini aktarmak şart değil.