Technopat'ın Windows'u SSD'ye taşıma videosunu izleyip aynı talimatlarla Windows'u eski 500 GB'lık SanDisk SSD'den yeni 1 TB'lık Samsung SSD'ye taşıdım fakat 1 TB'lık SSD şu anda 500 GB olarak gözüküyor. Geri kalan 500 GB'ı göstermiyor. Ne yapmam gerekiyor?
Maalesef format atamam çok sayıda belgem var, @picl raknhocam'ın söylediğini denedim fakat kurtarma bölümlerine sağ tıkladığımda sadece yardım kısmı çıkıyor. Silmekle ilgili bir bölüm yok.
Denemekten başka şansım yok gibi gözüküyor, eski dosyalarımda o 500 GB alanda kalmış onları kurtarmam gerekiyor. Bana hangi programla ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Windows ISO'sunu yazdırıp, kurulum kısmında kurtarma bölümünü silip kurulum yapmadan geri çıkmayı deneyebilirsiniz. Aklıma başka çok bir çözüm gelmedi şu an.
Bu programı çalıştırın. 623 MB olan bölümü seçin. Delete partition deyin. Daha sonra genişletme işlemini C diski üzerinden önce bu bölüme uygulayın. Sonrasında da D diskine.
Bu programı çalıştırın. 623 MB olan bölümü seçin. Delete Partition deyin. Daha sonra genişletme işlemini C diski üzerinden önce bu bölüme uygulayın. Sonrasında da D diskine.