Windows'u SSD'ye yüklemek

Wozniakowska

Decapat
Merhaba ilk kez masaüstü bilgisayarıma format atacaktım bundan önce sadece ilk aldığımda Windows kurdum ama karşıma bir sürü disk çıktı hepsini teker teker biçimlendirdim ama sanırım yanlış bir şey yaptım diskler bölüm bölüm ayrılmış benim istediğim hepsini silip SSD'ye Windows yüklemek yardımcı olabilecek varsa bekliyorum.

Hocam sadece SSD takılı ise hepsini silip geriye kalan diski seçip ileri deyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fotoğraflardan anladığım kadarıyla sisteminde 250 GB SSD 1 TB harddisk var yapman gereken şey şu 231.6 GB yazan diski biçimlendir biçimlendirme bitince ileri deyip o diske Windows'u kur bölümlendirme kısmına takılma seni ilgilendiren bir durum değil.

Onu yaptım ama farklı bir hata verdi

Dosya Ekleri

• IMG_20200512_144129.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 42
Windows kurarken sistemde sadece Windows'u kuracağın disk takılı olmalı. Diğer türlü kurulumun pürüzsüz olacağının garantisi yok.

Sürücü 0 -> HDD
Sürücü 1 -> SSD

Sürücü 0 ile ilgili herhangi bir işlem yapmayın. Sürücü 1 ile başlayan bölümlerin hepsini silin. Biçimlendir yerine sil demeniz daha sağlıklı olur. Sürücü 1 tek (ayrılmamış) birim olarak kalınca bu birimi seçip ileri deyin.​
--
Onu yaptım ama farklı bir hata verdi
Diskiniz MBR ise bu hatayı vermesi normal. Sürücü 1'e ait tüm bölümleri silerseniz MBR/GPT diye bir sorununuz kalmayacak.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…