Rehber Windows'u transparan tasarım yapmak

Bu arada, modun ayarlar kısmında temalar seçenekleri hazır olarak var manuel kod girmeye gerek kalmadan oradan da yükleyebiliyormuşuz.
Eki Görüntüle 2549665

Kod ile yapmak daha sağlıklı hocam. Direkt seçenekle seçince bazen çalışmayabiliyor. Görev çubuğunda hem kod hem hazır şekilde ikisini birden yapmamızın sebebi tuhaf şekilde bazen basmaması uygulamalara. İkisini birden yapınca yaşamadım. Diğer modlarda böyle durumlar yok o yüzden sadece kodla yapmak yeterli.

Anladım, fakat şeffaf bar tam ekran pencerelerde kötü duruyor. TransculentTB'de tam ekranda bulanık olma ayarı vardı bunda öyle bir imkanımız olmaması üzdü.

İfadeler: kxy
Anladım, fakat şeffaf bar tam ekran pencerelerde kötü duruyor. TransculentTB'de tam ekranda bulanık olma ayarı vardı bunda öyle bir imkanımız olmaması üzdü.

Kullandığım duvar kağıdının görev çubuğuna gelen kısmı siyah olduğu için benim gözüme hiç batmıyor. Mod geliştiricisine geri dönüş yaparsak bunuda ekleyebileceğini düşünüyorum.

Konudan uzaktır , technopat simgesi nasıl eklediniz görev çubuğuna

Technopat Sosyal'e Chrome uzerinden girdikten sonra sag üstteki üç noktaya basıp aşağıda. 5. sirada Yayınla,kaydet ve paylas secenegi var. Ona basıp Technopat Sosyal uygulamasinda aç diyin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…