Merhaba, Valorant'ta Van 9003 hatası alıyorum. BIOS'tan ayar yapmaya çalıştığımda Secure Boot ayarı görünmüyordu bende orada Secure Boot'la device tarzı bir ayar vardi Legacy seciliydi onu UEFI alınca Secure Boot açılıyor ama Windows acilmiyor. Ben dosyalarım silinmeden bu Windows'u tekrar nasıl kurabilirim UEFI üzerine? Bilginiz var mı?
Eski tip BIOS MBR kurulu Windows 10 sürümünüzü adım adım UEFI GPT yapıyoruz. Technopat'ın UEFI Windows 10 rehberlerinden geç haberdar oldunuz ve bu yüzden
Eski tip BIOS MBR kurulu Windows 10 sürümünüzü adım adım UEFI GPT yapıyoruz. Technopat'ın UEFI Windows 10 rehberlerinden geç haberdar oldunuz ve bu yüzden
Merhabalar, dosyalar silinmeden olan yöntem pek sağlıklı olmayacaktır. Dolayısıyla verilerinizi yedekledikten sonra UEFI Win kurulumu yapmanızı öneriyorum. Ek olarak Legacy devri kapanalı çok oldu. Dolayısıyla temiz bir UEFI şeklinde Win kurulumu yapmanızı öneriyorum.
Merhaba, dosyalar silinmeden olan yöntem pek sağlıklı olmayacaktır. Dolayısıyla verilerinizi yedekledikten sonra UEFI Win kurulumu yapmanızı öneriyorum. Ek olarak Legacy devri kapanalı çok oldu. Dolayısıyla temiz bir UEFI şeklinde Win kurulumu yapmanızı öneriyorum.
Merhaba, dosyalar silinmeden olan yöntem pek sağlıklı olmayacaktır. Dolayısıyla verilerinizi yedekledikten sonra UEFI Win kurulumu yapmanızı öneriyorum. Ek olarak legacy devri kapanalı çok oldu. Dolayısıyla temiz bir UEFI şeklinde Win kurulumu yapmanızı öneriyorum.
Hocam normalde BIOS'tan UEFI acinca Windows başlamıyordu fakat linktekilerini yaptim 10 dakika sürmedi hiçbir dosya gitmedi ardından BIOS'tan UEFI seçtim ve Windows baslatildi galiba oldu Valorant üzerinde deneyeceğim çok teşekkür ederim.