Windows'u yeni alınan SSD üzerine nasıl kurarım?

Pickaroon

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Dün Gaming gecesinden indirime düşen bir James Donkey 480 GB SSD aldım ve bu SSD gelince Windows'u buna kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yani demek istediğim şey şu, şu an bende bulunan HDD diskin içini tamamen boşaltacağım ve yeni gelen SSD'ye Windows'u kuracağım bunu nasıl yapabilirim? Windows'tan bilgisayarı sıfırlayınca sıfırlama bittikten sonra otomatik Windows kurulum ekranı geliyor ve galiba otomatik olarak HDD'ye kuruyor çünkü herhangi bir disk seçme yeri göremedim ama ben Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

İlk önce SSD'yi bilgisayarına tak ve normal bir disk gibi biçimlendir, kullanılabilir olsun. Ondan sonra Technopat YouTube kanalında format atmak için @Recep Baltaş abimizin USB bellek hazırlama videosu var ona göre kurarsın.

İlk önce SSD'yi bilgisayarına tak ve normal bir disk gibi biçimlendir, kullanılabilir olsun. Ondan sonra Technopat YouTube kanalında format atmak için @Recep Baltaş abimizin USB bellek hazırlama videosu var ona göre kurarsın.

Linki Burada:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı