Srgt.m Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 4 29 Nisan 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Win 7 format attıyorum bilgisayarıma. Yerel Disk D’nin hafızası daha yüksek. Windows’u D ye kurarsam sorun olur mu? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2018
Merhaba arkadaşlar. Win 7 format attıyorum bilgisayarıma. Yerel Disk D’nin hafızası daha yüksek. Windows’u D ye kurarsam sorun olur mu? Teşekkürler.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 29 Nisan 2018 #2 Srgt.m dedi: Merhaba arkadaşlar. Win 7 format attıyorum bilgisayarıma. Yerel Disk D’nin hafızası daha yüksek. Windows’u D ye kurarsam sorun olur mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Olmaz lakin daha önce kurulu olan işletim sisteminin bulunduğu diski biçimlendirin öyle kurun. Artı 0 Eksi
Srgt.m dedi: Merhaba arkadaşlar. Win 7 format attıyorum bilgisayarıma. Yerel Disk D’nin hafızası daha yüksek. Windows’u D ye kurarsam sorun olur mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Olmaz lakin daha önce kurulu olan işletim sisteminin bulunduğu diski biçimlendirin öyle kurun.
Emreswr54 Decapat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1 18 Nisan 2019 #3 Merhaba ben şimdi bilgisayarıma windows 7 format atıcam ama c diskin de yer yok d ye oluyor d de de benim dosyaları var silinmesini diye koymuştum d ye kursam onlar silinirmi Artı 0 Eksi
Merhaba ben şimdi bilgisayarıma windows 7 format atıcam ama c diskin de yer yok d ye oluyor d de de benim dosyaları var silinmesini diye koymuştum d ye kursam onlar silinirmi