zoky787 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 1.171 Çözümler 8 Yer -37.71346442925004, 145.46635037319714 19 Haziran 2023 #11 Ev kullanıcısı olarak böyle şeylere çok kafa yorma.
T tn.bry Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #12 echo404 dedi: Hocam bu OEM key orijinaldir ama yasal değildir Genişletmek için tıkla... Ben en iyisi 1-2 ay deneme sürümünde kullanayım param olduğunda orjinale yükseltirim
echo404 dedi: Hocam bu OEM key orijinaldir ama yasal değildir Genişletmek için tıkla... Ben en iyisi 1-2 ay deneme sürümünde kullanayım param olduğunda orjinale yükseltirim
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 19 Haziran 2023 #13 tn.bry dedi: Ben en iyisi 1-2 ay deneme sürümünde kullanayım param olduğunda orjinale yükseltirim Genişletmek için tıkla... Hocam yani sorun yok herkes alıyor ama yinede siz bilirsiniz
tn.bry dedi: Ben en iyisi 1-2 ay deneme sürümünde kullanayım param olduğunda orjinale yükseltirim Genişletmek için tıkla... Hocam yani sorun yok herkes alıyor ama yinede siz bilirsiniz
Simon Riley 3 Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #14 tn.bry dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal. echo404 dedi: Hocam bu OEM key orijinaldir ama yasal değildir. Genişletmek için tıkla... Hocam burada yasal yazıyor OEM köyler için. Dosya Ekleri Screenshot_2023-06-19-19-33-15-621_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg 82,4 KB · Görüntüleme: 35
tn.bry dedi: Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal. echo404 dedi: Hocam bu OEM key orijinaldir ama yasal değildir. Genişletmek için tıkla... Hocam burada yasal yazıyor OEM köyler için.
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 19 Haziran 2023 #15 Simon Riley 3 dedi: Orijinal. Hocam burada yasal yazıyor OEM köyler için. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'un kendi sattığı key'ler yasal ucuza satılanlar değil Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Simon Riley 3 dedi: Orijinal. Hocam burada yasal yazıyor OEM köyler için. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'un kendi sattığı key'ler yasal ucuza satılanlar değil Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Simon Riley 3 Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #16 echo404 dedi: Hocam Windows'un kendi sattığı Key'ler yasal ucuza satılanlar değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam saglamlisans.com yasal olduklarını söylüyor. Sizce bunun doğruluk payı nedir? Dosya Ekleri Screenshot_2023-06-19-19-41-53-613_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg 89,2 KB · Görüntüleme: 32
echo404 dedi: Hocam Windows'un kendi sattığı Key'ler yasal ucuza satılanlar değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam saglamlisans.com yasal olduklarını söylüyor. Sizce bunun doğruluk payı nedir?
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 19 Haziran 2023 #17 Simon Riley 3 dedi: Hocam saglamlisans.com yasal olduklarını söylüyor. Sizce bunun doğruluk payı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam birde webtekno'dan duyun Ucuza Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil!
Simon Riley 3 dedi: Hocam saglamlisans.com yasal olduklarını söylüyor. Sizce bunun doğruluk payı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam birde webtekno'dan duyun Ucuza Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil!
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #18 627056 dedi: Fedora kur. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu oyunun veya programın Fedora desteği yok. Ayrıca bilgisayarı ne amaçla kullanacağınada bağlı.
627056 dedi: Fedora kur. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu oyunun veya programın Fedora desteği yok. Ayrıca bilgisayarı ne amaçla kullanacağınada bağlı.
Simon Riley 3 Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #19 echo404 dedi: Hocam bir de Webtekno'dan duyun. Ucuza Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil! Genişletmek için tıkla... Hocam ama yasal değilse neden böyle bir şey söyleyip risk alsınlar? Birisi şikayet etse mahkemelik olurlar.
echo404 dedi: Hocam bir de Webtekno'dan duyun. Ucuza Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil! Genişletmek için tıkla... Hocam ama yasal değilse neden böyle bir şey söyleyip risk alsınlar? Birisi şikayet etse mahkemelik olurlar.
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 19 Haziran 2023 #20 Simon Riley 3 dedi: Hocam ama yasal değilse neden böyle bir şey söyleyip risk alsınlar? Birisi şikayet etse mahkemelik olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam pek bilgim yok hiç korsan key satın almadım veya satmadım
Simon Riley 3 dedi: Hocam ama yasal değilse neden böyle bir şey söyleyip risk alsınlar? Birisi şikayet etse mahkemelik olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam pek bilgim yok hiç korsan key satın almadım veya satmadım