Windows'un çakma çıkma ihtimali var mı?

Ben kaç bilgisayarı böyle aldım kaç yıldır da kullanıyorum. Bir de yasal mı diyecek Microsoft Türkiye çalışanı? Yasal değil demeleri kendilerinden pahalıya lisans satın aldırmaları. Şirketler hariç ev kullanıcıların çoğu Microsoft sitesinden lisansı almıyor hatta çevremde pahalı diye etkinleştir yazısıyla bilgisayar kullananlar vardı uygun lisansları aldırıp bana da bayağı dua ettiler. Herkeste pahalı lisansa para vermek istemez. Sonuçta korsan lisanslama yapıp arka planda gereksiz çalışan lisans kontrolü veya virüs tehditti ile uğraşmıyoruz temiz Microsoft sunucuna bağlanıp aktifleşiyor.

Evet lisans oldukça pahalı ama ucuzu almakta da sorun olmaz diye biliyorum hocam

30 TL'ye OEM key de alıp kullanabilirsin orijinalden bir farkı olmaz etkinleştirmeden de kullanabilirsin fakat etkinleştirmezsen bilgisayar temaları nı falan değiştiremessin onun dışında bir sıkıntı olmaz gönlünce kullanırsın fakat 2500 TL fark vermenden iyidir yasal olup olmasina bu kadar takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…