5 576822 Centipat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 366 Çözümler 4 22 Haziran 2023 #1 Amerika'daki bir arkadaşım bana bilgisayar hediye etti. Ayarlardan dili Türkçe yaptım ama hala İngilizce dilini silmeme rağmen kapanırken falan İngilizce yazılar çıkıyor.
Amerika'daki bir arkadaşım bana bilgisayar hediye etti. Ayarlardan dili Türkçe yaptım ama hala İngilizce dilini silmeme rağmen kapanırken falan İngilizce yazılar çıkıyor.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.359 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 22 Haziran 2023 #2 Türkçe Windows kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Türkçe Windows kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 576822 Centipat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 366 Çözümler 4 22 Haziran 2023 #3 steelumut dedi: Türkçe Windows kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Başka yolu yok mu?
steelumut dedi: Türkçe Windows kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Başka yolu yok mu?
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 576822 dedi: Başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Single Language sürümü mü var?
5 576822 Centipat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 366 Çözümler 4 22 Haziran 2023 #5 Rsmefaw dedi: Single Language sürümü mü var? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ayarlarda Windows 10 Pro yazıyor.
Rsmefaw dedi: Single Language sürümü mü var? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ayarlarda Windows 10 Pro yazıyor.