Windows'un eski sürümlerini kullanmak sorun teşkil eder mi?

677472

Picopat
Merhaba. Şu anda Windows 11 kullanıyorum. Son konularda Windows 10'un 22H2 sürümünde güncellemeler yüzünden kastığını söyleyen kullanıcılar gördüm 11'den 10'a geçecektim. Bu sorunları yaşamamak adına Windows 10 2019 LTSC kursam sorun oluşturur mu ya da 22H2 hala düzgün mü bir sorun var mı?
Sistem özelliklerim:
İşlemci: i5 1135G7 11th gen.
Ekran kartı: MX330 2 GB GDDR5.
RAM: 8 GB DDR4 3200 MHz.
Depolama: 512 GB M.2 SSD 1650/1000

Neden eski sürüm kullanmak istiyorsunuz ki bir sürü güvenlik açıkları var zaten.

Neden eski sürüm kullanmak istiyorsunuz ki bir sürü güvenlik açıkları var zaten.

Windows 10'un 22H2 sürümü yani en son sürümünde güncelleştirmelerin bilgisayarı yavaşlattığını söyledikleri için hocam bir de daha hafif olsun laptop diye.

Windows 10'un 22H2 sürümü yani en son sürümünde güncelleştirmelerin bilgisayarı yavaşlattığını söyledikleri için hocam bir de daha hafif olsun laptop diye.

Eski bilgisayarlar için kötü bir seçim ancak bilgisayarınız güncel bir bilgisayar performans düşüşü olacağını sanmam.

Eski bilgisayarlar için kötü bir seçim ancak bilgisayarınız güncel bir bilgisayar performans düşüşü olacağını sanmam.

Yani direk Windows 10 22H2 Home sürümü harici başka bir sürüme bakılmamalı anladığım kadarıyla cümlenizden.

Windows 11 Home'a da geçebilirsiniz.

Zaten şu anda Windows 11 homedayım hocam fakat 8 GB RAM olduğu için animasyonlar kasıyor masaüstünde RAM darboğazı olduğu için 16 GB RAM yapınca daha sağlıklı olur sanki.

Zaten şu anda Windows 11 homedayım hocam fakat 8 GB RAM olduğu için animasyonlar kasıyor masaüstünde RAM darboğazı olduğu için 16 GB RAM yapınca daha sağlıklı olur sanki.

Bende Windows 11 Home kullanıyorum ve bende de 8 GB RAM var ben böyle şeyler yaşamıyorum ki benim işlemcim i5 10300H.

Bende Windows 11 Home kullanıyorum ve bende de 8 GB RAM var ben böyle şeyler yaşamıyorum ki benim işlemcim i5 10300H.

Donanım yeterisizliği sorunum da yok anlamadım ama animasyonlar kasıyor bende Windows 11 de bundan dolayı 10'a geçmeyi düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…