Windows'un etkinleştirilme yöntemi nasıl öğrenilir?

Dyzon

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
i5 13
16 GB RAM
512 GB SSD
1 hafta önce bilgisayar aldım W11 Pro kurulu ve etkinleştirilmiş halde geldi. Bugün Windows Defender ile bilgisayarı tarattım ve HackTool autokms yi gördüm ve bilgisyarcıyı aradım key ile etkinleştirdim, Office programı için yaptım dedi etkilenen kısmına baktığımda Office programı vardı. PC'ye bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İllegal bir yöntem (Microsoft'un çok umurunda değil) içeriğindeki kod yüzünden Defender onu virüs olarak algılıyor. Bir sıkıntı çıkmaz ama adamın ilk başta sana sorması lazımdı.

İllegal bir yöntem (Microsoft'un çok umurunda değil) içeriğindeki kod yüzünden Defender onu virüs olarak algılıyor. Bir sıkıntı çıkmaz ama adamın ilk başta sana sorması lazımdı.
hocam orijinallik testi yaptım iki yolla ikisindede orijinal çıktı office programındaki keye yapmış bişey olmaz heralde

Önemli olan adamın sana yalan söyleyip söylemediği. Eğer Windows'u key ile etkinleştirdim dediyse ve yaptığın testte öyle çıktıysa başka bir problem yok.

sağolun hocam birde fc 25 alınır mı daha fazla indirime girer mi steamde %60 indirimde
Hocam valla oyunlar hakkında hiç bir fikrim yok. İstersen yeni konu açabilirsin.

Önemli olan adamın sana yalan söyleyip söylemediği. Eğer Windows'u key ile etkinleştirdim dediyse ve yaptığın testte öyle çıktıysa başka bir problem yok.
evet hocam dürüst biriymiş office i söyledi belki tarama yaptım falan demeseydim office i söylemezdi de sıkıntı yok😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı