Çözüldü Windows'un hangi diske kurulduğu nasıl anlaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet, şu an başıma çok ilginç bir olay geldi. Bilgisayara Windows 11 kuracağım fakat bilgisayarımda 2 adet SSD bulunuyor. İkisi de 500 GB Samsung ve ayırt edemiyorum. Ben hangi diske kurduğumu nasıl ayırt edeceğim?

Dosya Ekleri

• 16471032372977432382280538457569.jpg
    381 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayarıma girip Windows logolu olan disk Windows kurulu olan disktir.
Örnek Windows logosu var:

Disk 0 olan Windows'tur.

Bu bilgisayarıma girip Windows logolu olan disk Windows kurulu olan disktir.
Onu biliyorum fakat o disk hangi disk nasıl ayırt edeceğim. Sata SSD mi yoksa NVME M.2 SSD mi?
Benim ayırt edemediğim kısım Windowsun hangi model SSD ye kurulu olduğunu nasıl öğreneceğim kısmı.

Onu biliyorum fakat o disk hangi disk nasıl ayırt edeceğim. SATA SSD mi yoksa NVMe M.2 SSD mi?
Benim ayırt edemediğim kısım Windows'un hangi model SSD'ye kurulu olduğunu nasıl öğreneceğim kısmı.
Samsung 980 500GB olan M.2 SSD.

Windows kurulu olan disk hariç bütün diskleri sağ tık ile çıkart de. Tek bir disk kalacak onunda markasını öğrenebileceksin. Sonradan çıkartıp takman gerekecek geri gelmesini istiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…